Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2026
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ κατακτά ένα σημαντικό ορόσημο το 2026, καθώς ανοίγει το 100ό του εστιατόριο στην οδό Μπίσοπσγκεϊτ 22, το υψηλότερο κτίριο γραφείων στο Λονδίνο. Τα εγκαίνια αποτελούν μέρος ενός μεγάλου έργου που έχει αναλάβει ο τηλεοπτικός σεφ, όπου ανοίγει πέντε εστιατόρια σε ένα κτίριο. Ωστόσο, για κράτηση στο Bread Street Kitchen, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν, επειδή, παρά το γεγονός ότι θα ανοίξει στις 6 Μαΐου, οι περισσότερες θέσεις για Σαββατοκύριακα στις πρώτες εβδομάδες έχουν εξαντληθεί.
Μετά από μήνες αναμονής, κυρίως λόγω της 15μηνης καθυστέρησης και πολλών «αναποδιών» στις κατασκευές, το ντεμπούτο για το νέο εστιατόριο του βραβευμένου με αστέρια Μισελέν Βρετανού σεφ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Βέβαια, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει τραβήξει περισσότερη προσοχή καθώς το ταξίδι προς το... τριψήφιο κατάστημα αποτυπώθηκε σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Ράμσεϊ για το Netflix.
Το "Being Gordon Ramsay" είναι ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων που εστιάζει στα θετικά και αρνητικά της ιδιοκτησίας πέντε εστιατορίων στο Μπίσοπσγκεϊτ ενώ προσφέρει επίσης μια ματιά στην οικογενειακή ζωή του 60χρονου μάγειρα από το Kitchen Nightmares και Hell's Kitchen, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας της καριέρας της κόρης του που φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα βήματά του.
Το αυξημένο ενδιαφέρον για το ντοκιμαντέρ έχει κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την κράτηση για τις θέσεις για δείπνο στο εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στο Λονδίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ και τα πέντε εστιατόρια του κτιρίου προσφέρουν πανοραμική θέα σε όλη την βρετανική πρωτεύουσα.
Το μενού προσφέρει επίσης ένα "ηλίθιο σάντουιτς" βασισμένο στην viral στιγμή του Ράμσεϊ με χοιρινό, τυρί και τσάτνεϊ ντομάτας συνοδευόμενο από μια μερίδα πατάτες τηγανητές. Τα άλλα εστιατόρια στο κτίριο περιλαμβάνουν το Lucky Cat, το οποίο προσφέρει μενού εμπνευσμένο από την Ασία, το Chef’s Table στο Restaurant Gordon Ramsay High και την υψηλή σχολή μαγειρικής της Ευρώπης στην Gordon Ramsay Academy. Ο κριτής του Masterchef θα ανοίξει επίσης κουζίνα στο ξενοδοχείο Κάμπερλαντ την άνοιξη.
Σχετικά
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα