Eating News , Εστιατόρια

Γεύσεις απ' όλο τον κόσμο σε ένα εστιατόριο του Πρωταρά

Σε κεντρικό δρόμο, με πιάτα που θα σε συνεπάρουν

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2022

Η τοποθεσία του είναι ιδανική για εσένα που κάνεις τις καλοκαιρινές σου βόλτες στο τουριστικό δρόμο του Πρωταρά και αναρωτιέσαι πού να καθίσεις για φαγητό.

Το Ερατώ Restaurant & Steakhouse βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στον τουριστικό δρόμο του Πρωταρά, απέναντι από το Sunrise. Ο χώρος σε κάνει να νιώθεις οικεία από το πρώτο λεπτό, γι’ αυτό αν θέλεις να απολαύσεις εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, έχοντας την αίσθηση πως φτιάχτηκε σπίτι σου, το Ερατώ Restaurant & Steakhouse είναι μονόδρομος!

Capture 8.PNG

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών από όλο το κόσμο, με πιάτα εμπνευσμένα από την κυπριακή, την μεσογειακή, την Ευρωπαϊκή αλλά και τη διεθνή κουζίνα. Η πολύχρονη εμπειρία και συναναστροφή του εστιατορίου με επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο είναι και η εγγύηση της ποιότητας του φαγητού που θα σου προσφέρει.

Capture 9.PNG

Φυσικά αν είσαι χορτοφάγος, vegan ή ακόμα και αν δεν καταναλώνεις τροφές που περιέχουν γλουτένη στο Ερατώ Restaurant & Steakhouse μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις, γιατί κάθε πελάτης είναι σημαντικός!

Και φυσικά, αφού απολαύσεις το φαγητό σου, μην ξεχάσεις να επιλέξεις γλυκό για να ολοκληρώσεις το γεύμα σου με τον πιο νόστιμο.

Capture 66.PNG

Οι τιμές του εστιατορίου είναι σε πολύ προσιτές τιμές και μπορείς να το επιλέξεις είτε για μεσημεριανό, είτε για βραδινό αφού παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ.

Λεωφόρος Πρωταρα 32, Παραλίμνι (23832686)

Capture 7.PNG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close