Eating News , Εστιατόρια

Η διαχρονική επιλογή ντόπιων και τουριστών στον Πρωταρά

Οι επισκέπτες του Hippocampus δεν το επιλέγουν τυχαία, το γνωρίζουν και το εμπιστεύονται

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2022

Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο εστιατόριο και τους πελάτες του δεν είναι απλή. Πρόκειται για μια σχέση σταθερή που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των ιδιοκτητών για ποιοτικό φαγητό.

Μια διαχρονική επιλογή για όσους επισκέπτονται τον Πρωταρά και ξέρουν τι θα επιλέξουν. Η ιστορία του καταστήματος ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια σε ένα τόσο τουριστικό και ανταγωνιστικό σημείο, χάρη στο νόστιμο φαγητό και την εγγυημένη ποιότητα.

Capture 2.PNG


Σίγουρα η ποιότητα του φαγητού, η φιλοξενία και η αισθητική του χώρου είναι μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Βέβαια, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δεν επαναπαύονται παρά την επιτυχία του εστιατορίου. Το Hippocampus εξελίσσεται και παράδειγμα αυτού είναι το νέο rooftop, ένας ανανεωμένος χώρο όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε το φαγητό και το ποτό μας.

Capture.PNG


Το μενού του εστιατορίου έχει διαμορφωθεί με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες νόστιμα, φρέσκα και ποιοτικά φαγητά. Ανάλογα με την εποχή, τα πιάτα προσαρμόζονται και εκσυγχρονίζονται για να μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση του κοινού και να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Capture 3.PNG


Η ατμόσφαιρα του χώρου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες, καθώς η επιλογή της διακόσμησης με τα φυτά έχει ως αποτέλεσμα την κυριαρχία των φυσικών χρωμάτων και ιδιαίτερα του πράσινου. Το πράσινο έχει ταυτιστεί ως το κατεξοχήν χρώμα της φύσης και έχει την τάση να χαλαρώνει και να ηρεμεί τα μάτια μας.

Capture 8.PNG


Η διαχρονική αγάπη των επισκεπτών του εστιατορίου έχει ως αποτέλεσμα την συνεχή βελτίωση του εστιατορίου, και η νέα προσθήκη του rooftop έγινε για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια νέα εμπειρία και πανοραμική θέα της τουριστικής περιοχής.

Capture 4.PNG


Τηλέφωνο κρατήσεων:
23831166

Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου

Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 09.30-01.00

Facebook εδώ.

Instagram εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close