Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σε Λεμεσό και Λάρνακα ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι Παρασκευή με TGI Fridays™ από τη Wolt!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2020

Γυρίζεις από τη δουλειά και πεινάς, ετοιμάζεσαι να δεις μια καινούρια ταινία, καλείς φίλους στο σπίτι, απλά πεθύμησες το αγαπημένο σου πιάτο από το αγαπημένο σου εστιατόριο και η έξοδος φαντάζει το πιο δύσκολο task της ημέρας. Όποια κι αν είναι η συνθήκη, δε χρειάζεται να το σκεφτείς και πολύ. Η καλύτερη πλατφόρμα food delivery φέρνει στην πόρτα σου τις καλύτερες νοστιμιές του εστιατορίου που σου δίνει την αίσθηση ότι κάθε μέρα μπορείς να την απολαύσεις σαν να είναι Παρασκευή.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι, ξέρεις ότι η Wolt κυκλοφορεί στη Λεμεσό και στη Λάρνακα μεταφέροντας τις πιο δυνατές γεύσεις σε κάθε γωνιά της πόλης, ξέρεις ότι τα TGI Fridays™ σερβίρουν μόνο τέλεια πιάτα, άρα μπορείς να βεβαιωθείς ότι κατάλαβες πολύ καλά. Η πιο cool πλατφόρμα food delivery, η Wolt, διανέμει για σένα φοβερά ορεκτικά, ζουμερά μπέργκερ και θεϊκά σάντουιτς, μεξικάνικα, δροσιστικές σαλάτες, καλομαγειρεμένα ζυμαρικά και φυσικά τα πιάτα με την Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s®, την αυθεντική σάλτσα που όσοι την έχουμε δοκιμάσει γνωρίζουμε τι θα πει πραγματική απόλαυση!

 

Eπιδόρπια για πολλαπλές συγκινήσεις, που συνδυάζουν ποσότητα και παραδεισένια γεύση, βρίσκονται ανάμεσα στις μικρές χαρές της καθημερινότητας που μπορείς να γευθείς χάρη στη νέα συνεργασία της Wolt με τα TGI Fridays™ Λεμεσού και Λάρνακας.

Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά και πολλά άλλα η Wolt τα φέρνει κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το app της Wolt στο κινητό σου (αν δεν το έχεις ήδη), από το AppStore ή το Google Play, ή να κάνεις την παραγγελία σου μέσα από το website της Wolt.

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, οι φωτογραφίες των μοναδικών γεύσεων των TGI Fridays™ θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς και να καταλήξεις στην καλύτερη επιλογή για σένα. Η λειτουργία του app «No-Contact Delivery» σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις την παραγγελία σου χωρίς να έρθεις σε επαφή με τον διανομέα. Μπορείς ακόμα να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat.

Αφότου ολοκληρώσεις τη διαδικασία, πληρώνοντας με ασφάλεια με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις online τη διαδρομή της παραγγελίας σου.

Επιπλέον, μπορείς να μοιραστείς τον προσωπικό σου κωδικό με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία, ενώ εσύ κερδίζεις €5 στην επόμενή σου συναλλαγή με την Wolt.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο, επισκέψου το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close