Διαγωνισμοί

5 Instagrammers σού δίνουν έμπνευση για τα summer posts σου

Απαθανάτισε το καλοκαίρι σου και λάβε μέρος στον διαγωνισμό της Answear

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2022

Το καλοκαίρι είναι συνδυασμένο με ξεγνοιασιά, χαλαρές στιγμές, άνετα ρούχα και ήλιο, και η Answear σε καλεί να αναδείξεις ακριβώς αυτό. Μπορεί να έχεις επιλέξει ένα νησί με καταγάλανες θάλασσες ή εξορμήσεις στα ορεινά, μπορεί ακόμα να προτίμησες την πόλη, σημασία δεν έχει το πού είσαι φτάνει να περνάς καλά. Ό,τι κι αν σε κάνει ευτυχισμένο το καλοκαίρι, απαθανάτισέ το και λάβε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Summerspiration». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις #summerspirationcy και @answear_cy αν μένεις Κύπρο, ή #summerspirationgr και @answear_gr αν είσαι Ελλάδα. Τρεις νικητές από Ελλάδα και τρεις νικητές από Κύπρο κερδίζουν μοναδικά βραβεία: 1ο βραβείο 500 ευρώ και 2 επιπλέον βραβεία από 200 ευρώ μετρητά.

Αν ψάχνεις όμως φωτογραφίες που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση, πιο κάτω συγκεντρώσαμε 5 από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram και τα tips μας για να σε βοηθήσουν.

Βάλε τα χρώματα της εποχής. Όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι, τα χρώματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι το γαλάζιο του νερού, της θάλασσας ή μιας πισίνας, το μπλε του ουρανού και το πράσινο της φύσης. Η Άντρεα Καφά φοράει το αγαπημένο της σύνολο και το απόλυτο και πιο απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, δηλαδή το καπέλο, και ποζάρει χαλαρά με φόντο μια πισίνα, τον καθαρό ουρανό και την φύση..

Χαλάρωσε. Η Άντρεα Κυριάκου ποζάρει σε μια αποβάθρα και με τον αέρα σαν βοηθό. Κάτι έξτρα όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τα γυαλιά ηλίου με φακούς – καθρέφτες που σου επιτρέπουν να γίνεις ακόμα πιο δημιουργικός είτε τα φοράς, είτε τα κρατάς στο χέρι.

Στις ίδιες γραμμές κινείται και η Mandy Περσάκη. Δεν είναι απαραίτητο να σκέφτεσαι πολύ τις πόζες, άλλωστε οι πιο όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές που βγαίνουν αυθόρμητα και αυτό φαίνεται από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και χαμογέλα στον καλοκαιρινό ήλιο.

Δοκίμασέ το από ψηλά. Τα drones δεν είναι πια κάτι σπάνιο αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις τον εξοπλισμό μπορείς σίγουρα να παίξεις με το ύψος, όπου κι αν είσαι. Η Αντζελίνα και ο Αντώνης προτίμησαν το drone για μια υπέροχη λήψη στους λευκούς βράχους με τη θάλασσα γύρω τους. Μπορείς να κάνεις και εσύ κάτι αντίστοιχο, για ένα ανάλογο αποτέλεσμα.

Παίξε με το βάθος και άσε τον αέρα να κάνει τη δουλειά του. Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε ένα πανέμορφο σημείο, κάπου ανοιχτά, με υπέροχη θέα αλλά ο αέρας σου χαλάει τα σχέδια; Κάνε ό,τι έκανε και η Μυρτώ Κάζη και απλά απόλαυσέ το! Βρες το σημείο που θα φαίνεται στο βάθος η θέα, και βάλε τον αέρα μέσα στο κόνσεπτ. Απόλαυσέ το.

Ο διαγωνισμός της Answear ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου και οι όροι είναι διαθέσιμοι παρακάτω:

https://lifespirationstartshere.answear.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close