Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό είναι το μπεργκεράδικο που συζητάει όλη η Κύπρος!

Ανδρέα Τομάζου, γιατί όλοι μιλάνε για το burger του Burger Guy;

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2020

Οι Κύπριοι αγαπούν πολύ τα μπέργκερ και βρίσκονται συνεχώς στην αναζήτηση εκείνου που θα τους κάνει να αναφωνήσουν πως βρήκαν πια το αγαπημένο τους.

Γι’ αυτό και θα πήγαιναν πολύ μακριά για ένα μπέργκερ! Ναι, θα έφταναν μέχρι και τις ΗΠΑ.

Σε ιδανικές συνθήκες αυτό το μπέργκερ μπορεί και να το αναζητούσαν σε ένα road trip στις ΗΠΑ, από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και τόσο ζηλεύουμε, επειδή όμως οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και η πραγματική ζωή δεν είναι ταινία, το πιο αυθεντικά αμερικάνικο μπέργκερ, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και όχι μόνο –μιας και στο Burger Guy φτάνει εδώ και ένα χρόνο κόσμος από όλο το νησί- μπορούν πια να το βρουν στο Παλιομέτοχο!

Το Burger που έκανε προορισμό το Παλιομέτοχο! 
"Η έμπνευση ήρθε μέσα από τα πολλά ταξίδια... Ταξίδεψα σε 26 χώρες και 12 πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να δοκιμάσω burgers και sauce. Συνήθως, τα τοπικά μπεργκεράδικα στις χώρες που πήγαινα, έχουν τα δικά τους sauce και εγώ ήθελα να τα δοκιμάσω και να μάθω τις συνταγές, για να πάρω την βάση και να δημιουργήσω τα δικά μου. Έτσι, τους ρωτούσα για διατροφικές αλλεργίες, για να μου πουν τα συστατικά, τα οποία και κατέγραφα. Με αυτό τον τρόπο, κατάφερα να κάνω τα δέκα δικά μου sauce".

Πριν από ένα μόλις χρόνο λοιπόν ο Αντρέας Τομάζου, αρχίζοντας από το μηδέν, αποφάσισε να αξιοποιήσει το καφενείο του παππού του, στο Παλιομέτοχο, το οποίο και μετέτρεψε σε ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο, το «Burger GUY». 
Η συνταγή έπιασε από την πρώτη στιγμή. Τράβηξε στην αρχή το πιο ζωντανό κοινό που κινείται στα περίχωρα κι ανακαλύπτει νόστιμους θησαυρούς, τους νεαρούς. Οι οποίοι το αποθέωσαν. Και έφεραν μαζί σύντομα και τους φίλους, τους συγγενείς και γονείς τους. Και κείνοι τους φίλους τους και το Burger Guy έγινε talk of the town.

Πλέον, το Burger GUY, αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τους λάτρεις αυθεντικού burger. 



Τι θα φας;
Τα 4 burger του καταλόγου, το βαρύ πυροβολικό τους δηλαδή, με πρωταγωνιστή το φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, θα τα απολαύσεις σε 3 μεγέθη (125gr, 250 gr. και το 375 gr. για τους πιο τολμηρούς!) και θα το απογειώσεις με 11 toppings (από καραμελωμένα κρεμμύδια, αβοκάντο, μανιτάρια και τουρσί, μέχρι αβγό και ανανά) και άλλα 14 διαφορετικά sauces, όλο homemade με συνταγές του Ανδρέα. 

Να σημειωθεί ότι όλα τα ψωμάκια είναι μοναδικά αφράτα, ενώ οι πατάτες που θα επιλέξεις για να συνοδεύσουν το burger σου είναι 100% φρέσκες! Εσύ απλώς επίλεξε τις δικές σου αγαπημένες (με τυρί, μπέικον ή με κέιτζουν). 

Αξιοσημείωτο βέβαια για τα δεδομένα της εποχής είναι και το γεγονός ότι εδώ ο κόσμος απολαμβάνει το φαγητό του με ένα ζευγάρι γάντια που δίνονται από το μαγαζί!

Ταυτόχρονα, στο κατάστημα υπάρχει και το donut GUY, υπηρεσία που προσφέρει φρέσκα donuts.

Burgers, και μάλιστα νόστιμα, υπάρχουν πλέον αρκετά. Γιατί όμως όλοι σκέφτονται κατευθείαν Burger Guy μόλις πέσει η πρόταση «πάμε για burger;»; Η πρώτη απάντηση είναι γιατί χρησιμοποιεί καλή πρώτη ύλη, ζυμώνει καθημερινά τα πλούσια μπιφτέκια του, προσφέρει προσεγμένες και (πολύ) χορταστικές μερίδες ενώ ταυτόχρονα βάζει φαντασία στις συνταγές του και δεν επαναπαύεται… 

Εξ ου και αυτό είναι μόνο η αρχή! 

 Δες περισσότερα στο video που ακολουθεί για το πώς το Burger Guy κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα μόνο χρόνο λειτουργίας! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close