Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2022
Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, απόψε η ελάχιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς κελσίου και γύρω στους 25 βαθμούς κελσίου στα βόρεια και στα δυτικά παράλια.
Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ απόψε στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 το πρωί της Τετάρτης.
Αναλυτικά ο καιρός
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά, κυρίως στα ορεινά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα δυτικά, θα είναι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν αργότερα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα δυτικά, θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, αρχικά στα δυτικά και τα νότια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν, κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια, τοπικά, θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Ένα πιάνο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde σε συνεργασία με την Hermes Airports
«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα κάνει την εμφάνισή της η πρώτη πανσέληνος του 2026
Όλες οι ημερομηνίες που θα έχουμε πανσέληνο το 2026
Η Louis Hotels υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με ένα μοναδικό Christmas Breakfast στο Hilton Nicosia!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το νέο concept της Louis Hotels «Here I Belong», που αναδεικνύει τη φιλοσοφία του Ομίλου γύρω από την ποιοτική φιλοξενία, τη συναισθηματική σύνδεση και την αίσθηση του ανήκειν
Γιορτινές νότες και φιλανθρωπική μαγεία από το ENAVSMA Foundation στο Annabelle Hotel
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη του ENAVSMA Foundation
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2026
Η κατάταξη περιλαμβάνει συνολικά τις 100 πόλεις που, σύμφωνα με την έρευνα, διαμορφώνουν το αστικό μέλλον του πλανήτη
Η πιο προσιτή πόλη του κόσμου για να ζει κανείς
Κάθε χρόνο στο Time Out, κάνουν έρευνα σε χιλιάδες κατοίκους των πόλεων σχετικά με τις πόλεις τους
Οι πιο hot city break προορισμοί στην Ευρώπη για Χριστούγεννα
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για μια από τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες σεζόν των τελευταίων ετών
Οι καλύτερες και πιο οικονομικές χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στην Ευρώπη για μια εκδρομή της τελευταίας στιγμής
Οι «πιο χριστουγεννιάτικες» διακοπές στην Ευρώπη
Οι 7 δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας που θα παραμείνουν κλειστοί για 4 μήνες
Ποιοι δρόμοι κλείνουν για σκοπούς εκπόνησης κατασκευαστικών εργασιών του έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 23 Κέντρο Πόλης»
Αλλάζει όψη η καρδιά της Λευκωσίας – Σε νέα εποχή Λήδρας και Ονασαγόρου
"Το μεγάλο βήμα προς μια πιο ελκυστική, λειτουργική και ανθρώπινη Λευκωσία"
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.