Eating News , Εστιατόρια

Μια αυθεντικά παραδοσιακή ταβέρνα στην Αγία Νάπα, που σίγουρα θα λατρέψεις!!

Καλό φαγητό, δροσερά ποτά και καλή παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2022

Το πάθος και η αγάπη είναι πάντα αρκετά για να καταφέρουμε όσα πραγματικά επιθυμούμε. Η ταβέρνα που βρήκαμε σίγουρα είναι μια τέτοια περίπτωση!

Η οικογένεια Ασσιώτη είναι υπεύθυνη για την ταβέρνα Νάπα, η οποία βρίσκεται στη βόρεια είσοδο της Αγίας Νάπας. Η ιστορία αυτής της ταβέρνας ξεκινάει από πολύ παλιά… Πριν από 100 χρόνια, κτίστηκε ένα μικρό σπίτι με τρία δωμάτια, το οποίο με το πέρασμα των χρόνων, και πιο συγκεκριμένα το 1976, μεταμορφώθηκε σε μια υπέροχη και φιλόξενη ταβέρνα, η οποία έκτοτε υποδέχεται τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας.

Εξάλλου, η ταβέρνα Νάπα υπήρξε η πρώτη ταβέρνα στην Αγία Νάπα και δημιουργός της είναι ο κ. Χρηστάκης Ασσιώτης, ενώ στη συνέχεια πέρασε από γενιά σε γενιά μέσα στην οικογένεια.

Picture2.jpg


Η κ. Αίμιλη Κουζάλη Ασσιώτη, τα τελευταία χρόνια αναβάθμισε την κουζίνα, ποντάροντας ακόμα περισσότερο στην ποιότητα φαγητού και επιδορπίων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κυπριακού διαμαντιού στην Αγία Νάπα. Το σπιτικό παραδοσιακό κυπριακό φαγητό το οποίο σερβίρεται στην πιο ζεστή ατμόσφαιρα είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα απίθανο γευστικό αποτέλεσμα.

Picture3.jpg

Η αγάπη για τα τοπικά, εποχιακά και αγνά προϊόντα είναι η μυστική συνταγή για την επιτυχία της ταβέρνας Νάπα. Από το 1976 συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο νόστιμα και καλομαγειρεμένα φαγητά στην τουριστική περιοχή της Αγίας Νάπας.

Το μενού είναι σίγουρα πολύ πλούσιο καθώς οι επισκέπτες με μια γρήγορη ματιά μπορούν να διαπιστώσουν τη μεγάλη γκάμα φαγητών η οποία προσφέρεται. Οι επισκέπτες της ταβέρνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό κυπριακό μεζέ, ο οποίος αποτελείται από οικογενειακές συνταγές όπως κουπέπια, κεφτέδες, τταβά στον πήλινο, ραβιόλες, είδη σχάρας και εποχιακά χόρτα όπως βιολογικά βλίτα.

Επιπλέον, σερβίρεται φρέσκο ψάρι της βάρκας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ημέρας. Ενώ, επιπλέον, προφέρονται σπιτικά dips όπως λευκός ταραμάς, μελιτζανοσαλάτα, χούμους, ταχίνι, τζατζίκι και το Παραλιμνήτικο γιαούρτι.

Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα γλυκά της ταβέρνας καθώς υπάρχει μια ποικιλία επιλογών, όπως πορτοκαλόπιτα, μπακλαβάς, εκμέκ, ραβανί, μαχαλεπί, μπουρέκια, πισιήες και γλυκά του κουταλιού, που σίγουρα θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση και θα ολοκληρώσουν το γεύμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Picture5.jpg

Picture6.jpg

Picture7.jpg

Η ταβέρνα Νάπα διαθέτει μεγάλη κάβα, με ετικέτες αποκλειστικά από κυπριακά οινοποιεία και σου υπόσχεται μια χαλαρή έξοδο, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, συνοδευμένη με εξαιρετικό φαγητό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση συστήνεται να γίνεται κράτηση από πριν.

Ωράριο: Δ-Κ 17:00 – 23:00
Τηλ.:
23721280 & 99404767.
Οδός: Δημοκρατίας 15, Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close