Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2022
Η Lidl Κύπρου διοργανώνει μια σειρά από καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Λεμεσό, με στόχο να προσφέρει όλες τις γεύσεις του καλοκαιριού στους πελάτες και φίλους της αλλά και να κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο φωτεινό!
Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιούλιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα διεξαχθούν τετραήμερες εκδηλώσεις στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως, Μουτταγιάκας και Ρούσβελτ.
Σε αυτές τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις , οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν καλοκαιρινές επιτυχίες από τα live links, μαθήματα και σόου μαγειρικής από τη Lidl Food Academy On The Go, από εκπαιδευτές στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, καθώς και διασκεδαστικά και επιμορφωτικά μαθήματα μαγειρικής για παιδιά.
Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα και , τα Limassol Lidl Beer Gardens. Οι τυχεροί προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μπύρες της Lidl, μαζί με μοναδικούς μεζέδες από το BBQ!
Από πίτσες και γεμιστά, μέχρι μεξικάνικα και παγωμένες μπύρες κι από το «Κρουαζιέρα θα σε πάω», μέχρι το «Mysterious Girl», το φετινό καλοκαίρι στα Lidl Λεμεσού θα έχει κάτι για όλους!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα events στη σελίδα της Lidl Food Academy. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μετά από κλήρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Lidl Food Academy.
Σχετικά
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν