Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2022
To Think30 επεκτείνει το μενού του και προσφέρει το καλύτερο σούσι. Η νέα στρατηγική συνεργασία με τον Σούσι Σεφ Αντρέα Δολόρο είναι γεγονός και προσφέρει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας σούσι. Με έμφαση στην ανώτατη ποιότητα υλικών, τα σούσι του Αντρέα Δολόρου κατασκευάζονται αφού γίνει η παραγγελία, επιτόπου στο καινούργιο Σούσι Μπαρ του εστιατορίου.
Ποιος είναι ο σεφ; Η ιστορία του Αντρέα Δολόρου αρχικά είχε πάρει μια άλλη πορεία καθώς σπούδασε ακτινολογία. Παρόλα αυτά, είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις ότι αγαπάς! Διότι στη συνέχεια τον κέρδισε η αγάπη του για το σούσι. Όταν αγαπάς κάτι το κυνηγάς μέχρι το τέλος αγνοώντας οτιδήποτε άλλο βρεθεί στο δρόμο σου. Έτσι ο Αντρέας κατακτώντας το όνειρο του είχε το προνόμιο να εκπαιδευτεί ως Σούσι Σεφ στην Ιαπωνία και σήμερα να βρίσκεται στο Τhink30 να εξασκεί το δημιουργικό του ταλέντο και να το απολαμβάνουμε όλοι εμείς σήμερα.

Τα σούσι στο Τhink30 παρασκευάζονται αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια ημέρας και αυθεντικά ιαπωνικά υλικά. Κάτι το οποίο μπορείτε να αντιληφθείτε και εσείς όταν δοκιμάσετε! Χρησιμοποιείται αυθεντικό Wasabi και όχι πάστα σόγιας με γεύση wasabi, ιαπωνικές μαγιονέζες και σάλτσες καθώς και υψηλής ποιότητας τζίντζερ. Όλα αυτά, συνθέτουν το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει πλήρως ευχαριστημένους έτσι ώστε να το καθιερώσετε.

Και αν θέλετε και κάποια tips… Μερικά από τα σπεσιαλιτέ του σούσι μενού είναι το Atlantic το οποίο συμπεριλαμβάνει σολομό, αβοκάντο, σως φυστικοβούτηρου και καβουρδισμένες νιφάδες αμυγδάλου. Το Αlbacor με τόνο, αβοκάντο, αγγουράκι, ιαπωνική μαγιονέζα, ουνάγκι σώς και φρέσκο κρεμμυδάκι. Το Tempura που περιέχει τραγανή γαρίδα, σάλτσα τεμπούρα, ουνάγκι και σουσάμι. Tέλος, το Holy Crab με τυρί φιλαδέλφια, καβουροπόδαρα, σάλτσα μελιού και φρυγανιά. Επίσης, το μενού εμπλουτίζεται με φρέσκο ταρτάρ και φρέσκιες δροσερές σαλάτες καθώς και sashimi και nigiri.
Επομένως, αυτό που απομένει είναι να επισκεφτείτε το εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας στη Στασικράτους με την παρέα σας και να δοκιμάσετε!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 333 808
Οδός: Στασικράτους 30, 1065 Λευκωσία
Σχετικά
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν