Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2022
Μέσω μιας πολυτελούς έκδοσης 164 σελίδων παρουσιάζουμε όλα όσα αγαπάμε στην Κύπρο. Όλα τα ωραία που μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι νησιώτες.
Στις σελίδες της έκδοσης αυτής θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μια Κύπρο όμορφη, για την οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να νιώθει περήφανος. Θεωρείται το «κόσμημα της Μεσογείου» και, αν και μικρό νησί, διαθέτει χαρακτηριστικά μιας μεγάλης χώρας. Παράλληλα, διαθέτει μοναδικά τοπία, ανεξερεύνητες γωνιές, καθώς επίσης και μιαν από τις νοστιμότερες κουζίνες του Δυτικού κόσμου.
Αγαπημένοι προορισμοί από το βουνό ώς τη θάλασσα, οδηγός για εγχώριες γαστρονομικές απολαύσεις, κυπριακές οινογεύσεις, εντυπωσιακές φωτογραφίες, προτάσεις για πολυτελή διαμονή, instagrammable spots, όπου πρέπει να φωτογραφηθείς, σημεία αναφοράς στα κέντρα των πόλεων, είναι μερικά από τα θέματα που θα βρεις στην έκδοση αυτή.
Ακόμη, διάβασε συνεντεύξεις: ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστας Χαμπιαούρης και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, κάνουν focus στον εσωτερικό τουρισμό.
Επίσης, τα μυστικά μονοπάτια της φύσης για hiking, οι παραλίες με τα πιο καθαρά νερά για μπάνιο, underwater spots ιδανικά για καταδύσεις και η ατζέντα του καλοκαιριού με 30+1 events που δεν πρέπει να χάσεις. Ο απόλυτος οδηγός με όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις ντόπιος «τουρίστας» στο νησί.
Κυκλοφορεί δωρεάν με την εφημερίδα «Σημερινή» αυτήν την Κυριακή και αυτόνομη διανομή στα περίπτερα, από τις 15 Ιουλίου, με μόνο €2.
Αυτό το καλοκαίρι ζήσε ξέγνοιαστες στιγμές με καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές από την Τράπεζα Κύπρου.
Σχετικά

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Eurovision Cocktail Party με τον Theo Evan
Τον εκπρόσωπο της Κύπρου στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο της Κύπρου άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από ριζική ανακαίνιση
Το New Helvetia που επέστρεψε ανανεωμένο και 96 χρόνια ιστορίας

Με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother που την Κυριακή επιστρέφει στο Σίγμα
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21.00

10 γοητευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Μάιο
Από τα νορβηγικά φιόρδ μέχρι τις οάσεις του Μαρόκο, οι ιδανικότεροι προορισμοί του τελευταίου μήνα της άνοιξης

10 road trip για την αργία της Πρωτομαγιάς
Η ημέρα της 1ης Mαΐου έφτασε και μας δίνει την καλύτερη αφορμή για εξόρμηση


Eurovision 2025: Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ουγγαρία στη Βασιλεία
Οι λόγοι απουσίας της χώρας από τον διαγωνισμό

Η μεγάλη αγκαλιά της Αρμενίας
Ένα τετραήμερο στη Γερεβάν και την αρμενική ύπαιθρο, ανάμεσα σε μνήμες, χιόνια, λαχματζούν και φιλία που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα καλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης
Δείτε τη κατάταξη με τις κορυφαίες

Ανάκαμψη ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα το 2025 – Τι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Έκρηξη κρατήσεων, αλλά με σύννεφα στον ορίζοντα - Ο Τραμπ φέρνει αβεβαιότητα και στις διακοπές

Το «Heartstopper» θα τελειώσει με ταινία μεγάλου μήκους στο Netflix
Το τελευταίο κεφάλαιο της ρομαντικής εφηβικής κουήρ σειράς «Heartstopper» επιβεβαιώθηκε, με την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν να μετατρέπεται σε μια ταινία μεγάλου μήκους