Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2022
Με το που αρχίσουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζει σιγά-σιγά και ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών μας διακοπών. Εξάλλου, η Κύπρος μας είναι τόσο όμορφη, που κρύβει διάφορα "διαμαντάκια" τα οποία μπορούν να κάνουν τις οικογενειακές διακοπές να μοιάζουν όνειρο.
Ειδικά αν εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και όλες τις παροχές για μια άνετη διαμονή... τότε δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα άλλο!
Εξ ου κι εμείς σού προτείνουμε ένα πανέμορφο εξοχικό στον Άγιο Δημητριανό, ένα χωριουδάκι στην επαρχία Πάφου, τοποθετημένο στον κύριο δρόμο που οδηγεί από την Πάφο στην Παναγιά και το μοναστήρι της Χρυσορροϊάτισσας. Βρίσκεται κάπου 4 χλμ. στα βορειοανατολικά του χωριού Πολέμι.
Στο εν λόγω λοιπόν χωριό θα μείνεις στο Cosy Cottage Cyprus, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει τη χαλάρωση και την ηρεμία που αποζητάς για να περάσεις τις διακοπές σου αξέχαστα.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο εξοχικό, με ό,τι παροχές μπορεί να χρειαστεί κανείς για πολυήμερες διακοπές με τα παιδιά, καθώς διαθέτει δύο υπέροχα υπνοδωμάτια με κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα.
Επιπλέον διαθέτει μία μοντέρνα κουζίνα με καφετιέρα nespresso, φούρνο μικροκυμάτων, εστία, φούρνο και πλυντήριο ρούχων, ενώ στο χώρο υπάρχει και τηλεόραση 43" με Netflix.
Σε μικρή απόσταση με τα πόδια μπορείς να βρεις ένα τοπικό καφέ, το οποίο σερβίρει αγγλική και κυπριακή κουζίνα, όπως πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, που βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας του χωριού. Κοντά μπορείς ακόμα να βρεις τοπικές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήρια και σουπερμάρκετ.
Και αν σου αρέσουν οι περιπέτειες, τότε να σε ενημερώσουμε πως υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας ενώ το εξοχικό βρίσκεται 22 χλμ. από την Πάφο και 14 χλμ. από τις παραλίες της Πόλης και του Λατσί.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 95 154573 ή εδώ.







Σχετικά
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη
Κίτρινη Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αναλυτικά η πρόγνωση το καιρού
Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα 100 καλύτερα παγκοσμίως στα TUI Global Hotel Awards 2026
Η λίστα διαμορφώνεται αποκλειστικά μέσα από τις αξιολογήσεις επισκεπτών, γεγονός που καθιστά τη διάκριση ακόμη πιο ουσιαστική
Οι 6 πιο εντυπωσιακές χώρες της Ευρώπης, για ταξίδια την άνοιξη
Από την ανθοκομική πανδαισία της Ολλανδίας και τη θρησκευτική μεγαλοπρέπεια της Ισπανίας, μέχρι τη γαλήνη της τοσκανικής υπαίθρου και τη γαλλική φινέτσα, η Γηραιά Ήπειρος μεταμορφώνεται την άνοιξη σε έναν απέραντο κήπο.
Αυτή η λειτουργία του Instagram που σταματά από τον Μάιο
Η συγκεκριμένη λειτουργία είχε ήδη απενεργοποιηθεί για ορισμένους χρήστες στην Αυστραλία
Κυπριακό Πάσχα στο μαγευτικό 5άστερο θέρετρο με θέα τη θάλασσα
Γιορτάστε το Πάσχα με βραβευμένο στυλ στο Columbia Beach Resort
Το "ύστατο χαίρε" στον Ανδρέα Μαυρομμάτη
Η επίσημη ανακοίνωση του Κοινοτικου Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς
Travel + Leisure: Η Κύπρος ανάμεσα στα 50 καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς το 2026
Στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για adventurous travelers
Σε χειμωνιάτικο «μοτίβο» ο καιρός: Χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάσει την Κύπρο
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
H Wizz Air ανακοίνωσε έκπτωση έως 20% σε όλους τους προορισμούς της (μόνο για 2 ημέρες)
Η Wizz Air υποδέχεται την άνοιξη με μιά μεγάλη προσφορά σε όλο το δίκτυο της