Eating News , Εστιατόρια

Το pop-up burgerάδικο που γνωρίσαμε στο χωριό, σερβίρει πλέον στην πρωτεύουσα!

ΟAndy Louca "συστήνει" ταFlipstreet Burgers του στους κατοίκους της Λευκωσίας, μέσω delivery

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2022

Φαίνεται, τελικά, ότι τα όνειρα κάποτε γίνονται πραγματικότητα. Το γνωστό pop-up burgerάδικο, Flipstreet Burgers, που έκανε μέχρι τώρα τις εμφανίσεις του σε events στον Καλοπαναγιώτη, κατέφθασε τώρα και στη Λευκωσία!

Αγαπήθηκαν τόσο πολύ τα ζουμερά smash burgers του Andy Louca, με τα σπιτικά του sweet potato buns, που έκανε το μεγάλο βήμα να ανοίξει κατάστημα στην πρωτεύουσα. Το Flipstreet Burgers λειτουργεί πλέον στην πόλη της Λευκωσία ως delivery-only και μπορείς να παραγγείλεις αποκλειστικά και μόνο από τις πλατφόρμες Wolt και Foody.

Ο λόγος που αποφάσισε ο Andy να προσφέρει τα burgers του ως επιλογή μόνο για delivery είναι γιατί ήθελε να τελειοποιήσει την εμπειρία του “burger στο σπίτι”. Αφαιρώντας τα distractions του dine-in και take-away, μπορεί να συγκεντρωθεί αποκλειστικά σε παραγγελίες delivery.

To menu του FlipStreet περιλαμβάνει το Classic single ή double cheeseburger με επιλεγμένο blend βοδινού, τυρί cheddar, λεπτοκομμένο grilled κρεμμύδι, δροσερή φρέσκια ντομάτα και σος μαγιονέζας με πιπέρι και λεμόνι πάνω σε φρυγανισμένο σπιτικό sweet potato bun.

Οι νέες προσθήκες είναι το Crispy-Cheese Burger, το Crunchy Chicken Burger και για vegan επιλογή, το Sun Dried Tomato Veggie Burger.

Crispy-Cheese Burger - Single ή double επιλεγμένο blend βοδινού με τραγανή κρούστα τεσσάρων τυριών, τσιγαρισμένο ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι, δροσερή φρέσκα ντομάτα και white bbq sauce πάνω σε καπηρωμένο σπιτικό sweet potato buns.

Crunchy Chicken Burger - Τραγανό στήθος κοτόπουλου με panko breadcrumbs, coleslaw από κόκκινο κραμπί, μαρούλι lollo rosso, κομματάκια τραγανού μπέικον, δροσερή φρέσκα ντομάτα  και honey bbq sauce πάνω σε καπηρωμένο σπιτικό sweet potato buns.

Sun Dried Tomato Veggie Burger - ένα μοναδικό veggie burger φτιαγμένο με λιαστές ντομάτες, ρεβύθια και βότανα. Μπαίνει από πάνω το σπιτικό τους guacamole, φύλλα ρόκας, φέτες κόκκινου κρεμμυδιού, δροσερή φρέσκα ντομάτα με vegan mayo και honey bbq sauce πάνω σε vegan bun.

Για side dishes, υπάρχουν Halloumi Fries με Italian Vinaigrette, Red Cabbage Coleslaw και να μην παραλείψουμε τις απίστευτα τραγανές διπλοτηγανισμένες φρέσκες πατάτες. Πρέπει οπωσδήποτε να τις δοκιμάσεις!

Είναι ανοιχτό 7 μέρες την εβδομάδα και μπορείτε να παραγγείλετε online μέσω Wolt και Foody.

Φωτογραφίες: Stephanie Georgiou

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close