Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2022
Αποκλείεται να μην έχεις πάει στην Αγία Θέκλα, ειδικά αν μένεις στην ελ. επ. Αμμοχώστου. Είναι τόσο κοντά, είναι τόσο εύκολο να πας, είναι τόσο όμορφο μέρος, που αν δεν έχεις πάει διαπράττεις μεγάλο σφάλμα. Όμως κάτι του έλειπε. Του έλειπε ένα ωραίο beach bar, όπου να μπορείς να αράξεις, να πιεις καλά ποτά και να έχει όμορφη νησιώτικη ατμόσφαιρα. Ε ό,τι έλειπε το έχει εδώ και δύο χρόνια το Pagida Seaside!

Το υπέροχο all day concept beach bar, του οποίου η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση παραμπέπουν σε νησιώτικο τοπίο, προσφέροντάς σου την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.
Το Pagida Seaside λοιπόν θα το βρεις στην παραλία του Ποσειδώνα στην περιοχή της Αγίας Θέκλας, σε ένα υπέροχο ολόλευκο σκηνικό, σε ένα μοναδικό σημείο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας! Εκεί θα πας από το πρωί, για καφέ και brunch, άραγμα στις ολοκαίνουριες καμπάνες, στις άνετες μαξιλάρες αλλά και χαλάρωση στους άνετους καναπέδες του!

Το δε μενού του, το οποίο αποτελείται από πιάτα μεσογειακής κουζίνας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μετά την παραλία, όταν έχεις ακόμα αλάτι και αντιηλιακό στο σώμα σου!
Εξάλλου, αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του μαγαζιού πάνω από όλα είναι να περάσεις καλά. Θέλουν να βγάλεις την πιο νησιωτική σου διάθεση είτε έχεις έρθει για τις κανονικές σου διακοπές στην περιοχή είτε για ένα διήμερο. Θέλουν να πιεις ποτά και cocktails που θα σε δροσίσουν και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Θέλουν να ακούσεις ωραίες μουσικές που θα αγκαλιάσουν τέλεια τη μέρα σου. Και μάντεψε, όλα αυτά τα πετυχαίνουν και με το παραπάνω.

Κι όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο, με μοναδική ενέργεια και θέα ξεχωριστή
To Pagida Seaside είναι το μαγαζί που πρέπει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι...
(97796897) Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα.
Facebook: Pagida Seaside
Instagram: pagida_seaside







Σχετικά
Η αγαπημένη ταράτσα της Λευκωσίας, αποχαιρετά (απόψε) τη σεζόν
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Balza, ενώ η επιστροφή θα γίνει με την άνοιξη
Το πιο spooky & retro Nostalgia Party της χρονιάς επιστρέφει στου Αντωνάκη!
Το 10ο ετήσιο Halloween Party έρχεται στο αγαπημένο μας στέκι, το Antonakis Music Hall στη Λευκωσία, για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και… freaky vibes!
5+1 πάρτι για να διασκεδάσουμε την 28η Οκτωβρίου
Από ολοήμερα gatherings μέχρι βραδινά events στην Κύπρο
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για μία μοναδική μουσική βραδιά
Με τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Πρόδρομο Τσολιά
Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική
Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!
30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance
Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62
Negroni Week: Για μία ολόκληρη εβδομάδα, 31 κυπριακά bar θα σερβίρουν το εμβληματικό κοκτέιλ
Τα μπαρ όλου του κόσμου γιορτάζουν το αγαπημένο γλυκόπικρο κοκτέιλ - Η λίστα με τα κυπριακά μπαρ που συμμετέχουν
Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό
Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου
Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο