Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2022
Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 28/5/2022 και ώρα 21:00 το βράδυ μέχρι την Κυριακή 29/5/2022 και ώρα 17:00 το απόγευμα, θα υπάρξει τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων ανά λωρίδα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία από τη συμβολή της με τα φώτα τροχαίας στην οδό Εθνικής Φρουράς ως τη συμβολή της με τα φώτα τροχαίας στη Λεωφόρο Αγλαντζιάς, λόγω εργασιών οριζόντιας σήμανσης και χρωματισμού ασφάλτου στις διαβάσεις πεζών.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα και για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών θα υπάρξουν ανάλογες τοπικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα από τη συμβολή της με τα φώτα τροχαίας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού ως τη συμβολή της με τα φώτα τροχαίας στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μέσω των λοιπών λωρίδων κυκλοφορίας των παραπάνω Λεωφόρων.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Επίσης, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 29/5/2022 , μεταξύ των ωρών 05:00 - 12:00, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού παρά τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη στη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για εγκατάσταση αγωγού υδατοπρομήθειας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σκόπα και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστό. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Έγκωμη θα διεξάγεται μέσω της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και με κατεύθυνση προς Παλλουριώτισσα μέσω της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Σχετικά

Πέθανε ο Φρανκ Κάπριο: Γνωστός ως «ο πιο ευγενικός δικαστής του κόσμου» (VID)
Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής εκπομπής Caught in Providence

Κίτρινη προειδοποίηση για 40αρια σήμερα – Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας

Τα όμορφα Λεύκαρα μεταμορφώνονται και φέτος σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ο Δήμος Λευκάρων καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική ατμόσφαιρα από αυτήν που βιώνει κανείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

20χρονος ίδρυσε τη δική του χώρα και θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision
Η κυβέρνηση της χώρας του έχει λάβει ήδη 15.000 αιτήσεις για υπηκοότητα


10 μοναδικές εκκλησίες-μνημεία της UNESCO στο Τρόοδος, για να επισκεφθείς
Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι το σπίτι των Βυζαντινών Μνημείων της UNESCO

Γιατί το παρεξηγημένο Παλέρμο αξίζει την προσοχή σου
Όλα όσα θα δεις και θα κάνεις στη σικελική πρωτεύουσα

Αποκαλυπτήρια γλυπτού "Κένταυρος" στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά
Μία δωρεά του Φίλιππου Γιαπάνη

Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι το Σάββατο
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Wizz μόλις ανακοίνωσε πτήσεις σε δύο νέους, συναρπαστικούς προορισμούς
Ανακαλύψτε την Βενετία και την Τούζλα με κατευθείαν πτήσεις απο την Λάρνακα

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο σε ένα αεροπλάνο – και δεν είναι η τουαλέτα
Μπορεί να «φιλοξενεί» από χαρτομάντηλα και τσίχλες μέχρι μισοφαγωμένα φαγητά – Θα το χρησιμοποιήσετε ξανά;