Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2022
Τα Starbucks Chilled, σε συνεργασία με την IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD, οργάνωσαν τον Απρίλιο το πρώτο Starbucks ‘Lift Up Your Everyday’ event, με σκοπό την ενημέρωση, αλλά και την επιβράβευση, όλων των ομάδων που συμμετέχουν από το 2013 στην εξαιρετική πορεία των έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks, στην κυπριακή αγορά.
Η χρονιά 2021 υπήρξε ορόσημο για τους έτοιμους καφέδες Starbucks, με ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων και αύξηση αποτελεσμάτων πέραν του 36%, σε σύγκριση με το 2020.
Το event διεξήχθη στο Carob Mills στη Λεμεσό, με 60 συνολικά παρευρισκόμενους από το προσωπικό της εταιρείας, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη νέα καμπάνια του 2022, να απολαύσουν εκπληκτικά branded δώρα Starbucks, καθώς επίσης να λάβουν μέρος σε κληρώσεις με ακόμη μεγαλύτερα δώρα.

Τη γενική οργάνωση του event, την ενημέρωση, αλλά και την παρουσίαση των στοιχείων αυτών στην ομάδα της IPH, ανέλαβε ο Brand Manager των έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks στην Κύπρο, κ. Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης, ο οποίος προχώρησε και στην ανακοίνωση του νέου καλοκαιρινού πλάνου ενεργειών Starbucks ‘Lift Up the Everyday’.
Η καμπάνια αυτή περιλαμβάνει νέο εικαστικό για τις συσκευασίες των αγαπημένων γεύσεων Starbucks Chilled, νέες απίθανες προσθήκες στη γκάμα, καθώς επίσης και μια ευρεία διαφημιστική εκστρατεία σε επίπεδο digital, αλλά και outdoor.
Επιπρόσθετα, η ομάδα πωλήσεων της IPH, καθώς και το γραφειακό προσωπικό των τμημάτων Μάρκετινγκ και Αγορών, παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις που έδωσαν οι αντιπρόσωποι της εταιρείας ARLA|Starbucks, κ. Henrik Skaab και κ. Μανώλης Σερφιώτης, σχετικά με την πορεία των καφέδων Starbucks, αλλά και τους στόχους αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας.
Τις ευχαριστίες της, στις ομάδες της IPH, αλλά και στους καλεσμένους του event, εξέφρασε η Commercial Director της εταιρείας, κα. Μαργαρίτα Φωτιάδη.
Σχετικά
Το LPM Limassol παρουσιάζει το Le Dîner en Blanc: Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη σαμπάνια Henri Giraud
Μια μοναδική εμπειρία γαλλομεσογειακής γαστρονομίας, εκλεκτής σαμπάνιας και ζωντανής μουσικής στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.