Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Υγειονομικός έλεγχος στο Παττίχειο της Λεμεσού εν ώρα παράστασης!

Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Λεμεσού υποδέχεται το κοινό σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Την περασμένη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ δημοτικό θέατρο Λεμεσού φιλοξένησε την σπουδαία παράσταση του έργου του Στέφανου Δάνδολου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια και Μπέτυ Λιβανού. Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2020.

Για πρώτη φορά το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ επισκέφθηκαν 2 λειτουργοί των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας για έλεγχο και με το μπλοκ κλήσεων καταγγελίας στα χέρια…

Οι λειτουργοί κάθισαν και παρακολούθησαν την παράσταση μέχρι τέλους και αφού διαπίστωσαν ότι το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ πληρούσε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγείας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και διατάγματα του Υπουργείου, έδωσαν συγχαρητήρια στη διεύθυνση και το προσωπικό του θεάτρου, ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και αποχώρησαν, πάντα με το μπλοκ κλήσεων υπό μάλης…

Επειδή αν κάτι στράβωνε εκείνο το βράδυ σε σχέση με τα μέτρα, θα το μάθαινε όλη η Κύπρος την επόμενη μέρα, αλλά ποτέ και καμμιά κυβερνητική υπηρεσία δεν δημοσιεύει τα θετικά ώστε το κοινό να ενημερώνεται και να αισθάνεται ασφαλές, οφείλουμε εμείς να δημοσιεύουμε τα γεγονότα.

Κυρίως για να δίνουμε τα ανάλογα εύσημα και στο προσωπικό του θεάτρου που όλο αυτό τον καιρό έχει δουλέψει πολύ σκληρά μέσα σε αυτές τις περίεργες συνθήκες της υπερβολής και της ανασφάλειας.

Ο πολιτισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, ως ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Η κοινωνικοποίηση δέχεται ασταμάτητα πυρά από διατάγματα, πρωτόκολλα και ανακοινώσεις αριθμών.
Τα κλειστά θέατρα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους και προσπαθούν να προγραμματίσουν τη φθινοπωρινή σεζόν, να διαχειριστούν τις διάφορες ακυρώσεις παραστάσεων και φυσικά να πείσουν το κοινό ότι είναι ασφαλές να επισκεφθεί κάποιος το θέατρο και να παρακολουθήσει μια παράσταση ή συναυλία.

Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Λεμεσού έχει ξεκινήσει κανονικά, σχεδιάζει το πρόγραμμα παραστάσεων και υποδέχεται το κοινό σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close