Eating News , Εστιατόρια

Το Grill n Roll σε περιμένει στο Swimming Birds, για νόστιμο street food

Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο κέντρο, για μπέργκερ και κοκτέιλ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2022

Είναι γνωστό και ξεκάθαρο σε όλους πλέον, ότι η street food κουλτούρα έχει πάει σε άλλο επίπεδο στο νησί μας. 

Αυτό το Σάββατο λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε τόσο την κουλτούρα όσο και τα πολύ νόστιμα burgers του Grill n Roll στο Swimming Birds στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής 5, 1016 Λευκωσία. Από τις 17.00 και μετά, μπορείτε να απολαύσετε τα signature burgers του Grill n Roll (θα έχει και νηστίσιμα) μαζί με τα γνωστά κοκτέιλ του Swimming Birds. Για κρατήσεις 22019257.

Το Grill n Roll δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο φαστφουντάδικο. Μπορεί το μενού του να είναι βασισμένο στην αμερικάνικη fast food κουλτούρα, όμως έχει σαφείς επιρροές και από άλλες κουζίνες του κόσμου, ενώ η ποιότητα των πρώτων υλών και ο ευφάνταστος συνδυασμός τους, δημιουργούν πολύ ιδιαίτερες γεύσεις που δεν συγκρίνονται με αυτά που έχεις ήδη δοκιμάσει.

Το signature φαγητό τού Grill n Roll, είναι το Grill n Roll Burger, ένα ζουμερό αμερικάνικο βοδινό μπιφτέκι, που γαρνίρεται με τη signature σoς, μια μαρμελάδα μπέικον και συνοδεύεται από τυρί Cheddar και λεπτές φέτες από αγγουράκι ξιδάτο σε ‘’Hokkaido milk bun’’.

Επιπρόσθετα, το Grill n Roll σε άλλα events μπορεί να προσφέρει Crispy Chicken Burger, Veggie Burger, Pulled Pork και το πολύ ιδιαίτερο Fish Taco Roll. Τα λαχταριστά και πεταντόστιμα μπέργκερ και τάκος του Grill n Roll, θα τα απολαύσεις παρέα με εκλεκτά συνοδευτικά όπως τραγανές τηγανητές πατάτες, τα Mac & Cheese Arancini (μπάλες με macaroni και τυρί) και Korean Chicken. 

Εάν καλέσεις το Grill n Roll Food Truck στο χώρο σου, μπορείς να διαμορφώσεις εσύ το μενού σε συνεννόηση με τον Σεφ Αβραάμ και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις στα… θαυματουργά χεράκια του! 

Για να ενημερώνεσαι σχετικά με τις τοποθεσίες όπου σταθμεύει το “Grill n Roll Food Truck”, κάνε like και follow στις σελίδες του σε Facebook και Instagram ή κάλεσε στο 77773535. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close