Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πλούσιος μπουφές για το Πάσχα και ζωντανή μουσική δίπλα στη θάλασσα

Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2022

H πασχαλινή περίοδος είναι ιδανική για εξορμήσεις εκτός πόλης και για επιστροφή στα χωριά μας (όσοι έχουμε). Ωστόσο, είναι ιδανική και για να την περάσεις δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνοντας γαστρονομικές εκπλήξεις και παραδοσιακές συνταγές.

Ειδικά αν πρόκειται να επισκεφθείς τον Πρωταρά, τότε κλείσε θέση στο Di Capilla Seaside Stories, ένα εξαίσιο casual σποτ στον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ Περνέρας και Πρωταρά.

Το Di Capilla σού υπόσχεται ένα λαμπρό Πάσχα, με θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας του Πρωταρά, καθώς επίσης και πασχαλινές εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να αναβιώσεις τις παραδόσεις του τόπου μας. Ετοιμάσου λοιπόν να απολαύσεις ένα πασχαλινό τραπέζι με αυγά κόκκινα, φλαούνες, τσουρέκι, κοκορέτσι, σούβλα, κλέφτικο ψημένο στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, παραδοσιακό ψωμί κ.ά. φτιαγμένα από τον σεφ Λούη Παπαγεωργίου, με ένα πούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα
Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 24 Απριλίου, πόλος έλξης είναι ο εορταστικός πασχαλινός μπουφές, ο οποίος θα περιλαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα, όπως σούβλα, κοκορέτσι και κλέφτικα, όλα φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα. Τη μουσική θα αναλάβουν οι Στέλιος Χιώτης με το επιτελείο του και ο Μιχάλης Χατζήμιχαήλ με τον Σάββα Στεφάνου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου, τη διασκέδασή σου θα αναλάβει ο Γιώργος Σταματάρης, με τον μαέστρο Κωνσταντίνο Ζορμπά.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 23831295. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις τραπέζι και διαδικτυακά, πάτωντας εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close