Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2022
H πασχαλινή περίοδος είναι ιδανική για εξορμήσεις εκτός πόλης και για επιστροφή στα χωριά μας (όσοι έχουμε). Ωστόσο, είναι ιδανική και για να την περάσεις δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνοντας γαστρονομικές εκπλήξεις και παραδοσιακές συνταγές.
Ειδικά αν πρόκειται να επισκεφθείς τον Πρωταρά, τότε κλείσε θέση στο Di Capilla Seaside Stories, ένα εξαίσιο casual σποτ στον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ Περνέρας και Πρωταρά.

Το Di Capilla σού υπόσχεται ένα λαμπρό Πάσχα, με θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας του Πρωταρά, καθώς επίσης και πασχαλινές εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να αναβιώσεις τις παραδόσεις του τόπου μας. Ετοιμάσου λοιπόν να απολαύσεις ένα πασχαλινό τραπέζι με αυγά κόκκινα, φλαούνες, τσουρέκι, κοκορέτσι, σούβλα, κλέφτικο ψημένο στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, παραδοσιακό ψωμί κ.ά. φτιαγμένα από τον σεφ Λούη Παπαγεωργίου, με ένα πούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.
Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα
Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 24 Απριλίου, πόλος έλξης είναι ο εορταστικός πασχαλινός μπουφές, ο οποίος θα περιλαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα, όπως σούβλα, κοκορέτσι και κλέφτικα, όλα φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα. Τη μουσική θα αναλάβουν οι Στέλιος Χιώτης με το επιτελείο του και ο Μιχάλης Χατζήμιχαήλ με τον Σάββα Στεφάνου.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου, τη διασκέδασή σου θα αναλάβει ο Γιώργος Σταματάρης, με τον μαέστρο Κωνσταντίνο Ζορμπά.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 23831295. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις τραπέζι και διαδικτυακά, πάτωντας εδώ.

Σχετικά
Το Sunday Lunch που δίνει ρυθμό στις Κυριακές μας επιστρέφει στο NYX Hotel Limassol!
To ιδανικό σημείο για ένα απολαυστικό κυριακάτικο μεσημέρι
Από σήμερα, η Λεμεσός έχει ένα νέο στέκι για... Φλερτ!
Πρώτες εικόνες από το ΦΛΕΡΤ, το ολοκαίνουριο bar & restaurant που ανοίγει τις πόρτες του
GRANDYARD: Η νέα εποχή του Food Park City στη Λευκωσία
Η νέα του εποχή μάς δίνει πολλούς λόγους να το επισκεφθούμε ξανά και ξανά και να ανακαλύψουμε όλα όσα έχει να προσφέρει
5 ταβέρνες στη Λευκωσία για κυπριακό μεζέ και ζωντανή μουσική
Από το κλέφτικο του Μέλισσου μέχρι τα ρεμπέτικα στο Μεζοστρατί, πέντε διευθύνσεις για βραδιές με την παρέα.
Το μικρό ιταλικό της πόλης, με τα χειροποίητα ζυμαρικά, κατεβάζει ρολά
Η ανακοίνωση του Carlo, του ιδιοκτήτη
Ο Κύπριος οινοποιός Σοφοκλής Βλασίδης κατεβαίνει στην παλιά Λευκωσία, για ένα βράδυ
Μία βραδιά αφιερωμένη σε σπάνια κρασιά, παλιές χρονιές και πειραματικές οινοποιήσεις.
Αυτά είναι τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026
Τη λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο δημοσίευσε το «The 50» και στην κορυφή βρίσκεται ένα ισπανικό
7 απάχικα ταβερνάκια με τίμιο φαγητό που αξίζει να ανακαλύψεις
Συγκεντρώνουμε μερικά από τα απάχικα ταβερνάκια της Λεμεσού που αξίζει να ανακαλύψεις.
Πάμε για σουβλάκι, σεφταλιές και κυπριακά μεζεκλίκια σε μία Μαντάμ!
Εδώ θα απολαύσεις την κυπριακή κουζίνα όπως πρέπει να είναι: απλή, γενναιόδωρη και φτιαγμένη για να μοιράζεται.
Το Chocolate Week επιστρέφει στο Colors Café: Όλα όσα θα απολαύσουμε στην πιο γλυκιά εβδομάδα της χρονιάς
25 χρόνια Colors Café και Chocolate Week: Μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται
Season Opening στο Olio
Με ανανεωμένη διάθεση, το δημοφιλές hot spot της πρωτεύουσας συνεχίζει να συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με την ποιοτική διασκέδαση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.
Captain’s Cabin: Ένας ξεχωριστός παραθαλάσσιος προορισμός για κάθε εποχή
Tο ιδανικό σκηνικό για όμορφες στιγμές