Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμα πιάτα διά χειρός Λούη Παπαγεωργίου και υπέροχη θέα

Σ' αυτό το εστιατόριο φτιάχνουν το δικό τουςψωμί με προζύμι και αλεύρι ολικής άλεσης, αιγοπρόβειο χαλλούμι, παγωτό, καπνίζουνοι ίδιοι το σολομό και τον τόνο και παρασκευάζουνσπιτικές μαρμελάδες με πορτοκάλια και φρέσκες φράουλες της Δερύνειας

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2022

Το Di Capilla είναι ένα εξαίσιο casual σποτ στον παραλιακό πεζόδρομο της παραλίας Περνέρα στον πανέμορφο Πρωταρά.

Αυτό που θα σε κερδίσει σε αυτό είναι το γεγονός ότι συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, μίας και βρίσκεται πλάι στο κύμα, σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες, απολαμβάνοντας θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και το πορφυρό ηλιοβασίλεμα, ενώ διαθέτει πολλές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας! Κι όλα αυτά στον ίδιο χώρο! 

Εδώ λοιπόν θα πας καθημερινά για να χαλαρώσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να απολαύσεις ποιοτικές στιγμές με τους φίλους ή την οικογένεια, συντροφιά με καλό φαγητό και μουσική. Ένα μέρος που προσφέρει μια αλλιώτικη ομορφιά, πιο ήρεμη, πιο αυθεντική, που πραγματικά αξίζει να την ανακαλύψεις. 

Έχει μια μαγκιά στο concept του αυτό το μαγαζί, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει -οποιαδήποτε στιγμή- την όρεξη κάθε επισκέπτη του, ό,τι κι αν αυτός αναζητά! Καλό καφέ, φημισμένο brunch, εξαιρετικό φαγητό, ολόφρεσκο ψάρι, στέικ ψημένο στα κάρβουνα, φρέσκια μηλόπιτα, γλυκά φτιαγμένα με φράουλες της περιοχής ή ένα ποτήρι κρασί συνοδευμένο από ένα platter με εκλεκτά τυριά, καθώς επίσης και το καπνιστό χαλλούμι του σεφ Λούη Παπαγεωργίου.

Eίναι ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση, για να απολαύσεις ποιοτικές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους, καλό φαγητό και ποτό. Ένα μέρος από το οποίο δεν θα σου λείψει τίποτα! 

 

Το ξεχωριστό μενού του
Το μενού του λοιπόν είναι πολύ νόστιμο και ξεχωριστό, δημιουργημένο από τον ιδιοκτήτη του, τον γνωστό Κύπριο σεφ Λούη Παπαγεωργίου! Αποτελείται από μια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών, εξαιρετικές διεθνείς και μεσογειακές γαστρονομικές γεύσεις, νοστιμότατα προγεύματα, ονειρικά επιδόρπια, δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά, μυρωδάτους καφέδες, φρέσκους χυμούς και άλλα εκλεκτά ροφήματα.

To πιο σημαντικό όμως είναι ότι εδώ όλα γίνονται με αγάπη και απόλυτο σεβασμό τόσο στις συνταγές όσο και στα υλικά! Γι' αυτό και επιμένουν τα πάντα να φτιάχνονται από την αρχή στο μαγαζί, να μην προσφέρονται βιομηχανοποιημένα προϊόντα!

Έτσι λοιπόν και ο σεφ Λούης Παπαγεωργίου φτιάχνει το δικό του ψωμί με προζύμι και αλεύρι ολικής άλεσης, φτιάχνει το δικό του παραδοσιακό και αγαπημένο χαλλούμι της Κύπρου εξ ολοκλήρου με αιγοπρόβειο γάλα, δημιουργεί το δικό του παγωτό χρησιμοποιώντας μόνο αγνές πρώτες ύλες, καπνίζει ο ίδιος το σολομό και τον τόνο και παρασκευάζει σπιτική μαρμελάδα με πορτοκάλια και φρέσκες φράουλες της Δερύνειας! Επιπλέον, στην κουζίνα του χρησιμοποιεί μόνο αυγά βιολογικά, πρώτης ποιότητας από κυπριακές φάρμες, ενώ όλα ψήνονται στα κάρβουνα.

Και το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται τον δικαιώνει! 

Μάλιστα, στο εστιατόριο θα βρεις κι ένα κατάστημα όπου διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα που φτιάχνει με αγάπη και μεράκι ο κ. Λούης! 

Δοκίμασε τις δροσερότατες επιλογές από σαλάτες, αυθεντικά ζυμαρικά, νόστιμα κρεατικά όπως το σιγοψημένο αρνίσιο κότσι με σάλτσα κουμανταρίας (που ψήνεται για 18 ώρες), το black angus rib eye, αλλά και φρέσκο μπαρμπούνι, καπνιστό σολομό, βασιλικές γαρίδες με σκόρδο, και κλείσε γλυκά την επίσκεψή σου με ωραιότατα γλυκά. 

Μάλιστα για τις 25 Μαρτίου, στο Di Capilla seaside stories με τη μοναδική θέα, θα σε περιμένει ένα νόστιμο μενού, με ψάρια και θαλασσινά, όπως άλλωστε επιβάλλει η μέρα, το οποίο θα απολαύσεις στο έπακρον! Στο μενού πρωταγωνιστής θα είναι το φρέσκο μπαρμπούνι, το οποίο επιβάλλεται να δοκιμάσεις! 

Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά όλη την εβδομάδα από τις 09:00 μέχρι τις 11:30.

Di Capilla seaside stories (23831295) Πεζοδρόμος Περνέρας-Πρωταρά, ελ. επ. Αμμοχώστου.
FacebookDi Capilla seaside stories

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close