Eating News , Εστιατόρια

Το hazelnut praline που πρέπει να δοκιμάσεις!

Μια σοκολατένια πανδαισία γεύσεων και αισθήσεων

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2022

Το gourmet bakery, delicatessen & espresso bar της πόλης, που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει, ετοιμάζει και πάλι εκπλήξεις.

Ο λόγος για το Artion, ο εκλεπτυσμένος χώρος της Λευκωσίας, όπου βρίσκεις εκλεκτά signature σάντουιτς και σαλάτες, νόστιμα γλυκά, καλό καφέ και άλλα πολλά, σε δελεάζει και με τα γλυκά του.

Την επιμέλεια των γλυκών έχουν οι κορυφαίοι pastry Chef Νέαρχος Αριστείδου και Γαβριέλλα Αντωνίου, οι οποίοι έχουν φτιάξει υψηλής τεχνικής δημιουργήματα που σε κερδίζουν τόσο με την εμφάνισή τους όσο και με τη γεύση τους. Ξεχωρίζουν οι σοκολατοδημιουργίες του Artion σε ιδιαίτερες γεύσεις προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Μάλιστα για το τριήμερο σού προτείνουν το hazelnut praline, ένα σοκολατένιο κομψοτέχνημα, που θα σε ενθουσιάσει. Το μυστικό της απόλαυσής του κρύβεται στην πλούσια γέμιση του με μους πραλίνας, σοκολάτας φουντουκιού σε ένα συνδυασμό γεύσεων και αισθήσεων με brownie και chocolate creme. Ολοκληρώνεται με κομμένα φουντούκια για μέγιστη απόλαυση!

Θα το βρεις σε ατομική και οικογενειακή συσκευασία!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close