Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2022
Ξακουστή στους ντόπιους και τουρίστες που την επισκέπτονται, η ταβέρνα "Αγορά" στο όμορφο χωριό Άρσος στην ορεινή Λεμεσό, αποτελεί πλέον μία κλασική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και νηστήσιμες επιλογές, σε ένα γραφικό σκηνικό.
Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, μιας και την τιμητική του θα έχει το φρέσκο ψάρι, θα σε περιμένει με πλούσια ποικιλία σε θαλασσινά, όλα φρέσκα της ημέρας. Από σουπιές, χταποδάκι, τσιπούρα, λαβράκι, γαρίδες κ.ά. τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με πατάτες, ρύζι ή πλιγούρι.
Αν όμως θέλεις κρεατομεζέ (€18) τότε ετοιμάσου να απολαύσεις λουκάνικο, παστουρμά, χαλλούμι, κολοκυθάκια με τα αυγά ή σπανάχι ή στρουφούθκια, κεφτέδες, μακαρόνια του φούρνου, σουβλάκια, αφέλια, σιφταλιές κ.ά.
Για το τέλος, άφησε χώρο για τον λαχταριστό μπακλαβά, την καρυδότουρτα ή τους μελένιους λουκουμάδες!
(99662726, 95122242, 97684400) Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου Ν.1, 4770, Άρσος.
Σχετικά
Το LPM Limassol παρουσιάζει το Le Dîner en Blanc: Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη σαμπάνια Henri Giraud
Μια μοναδική εμπειρία γαλλομεσογειακής γαστρονομίας, εκλεκτής σαμπάνιας και ζωντανής μουσικής στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.