Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτή είναι η πίτσα για την οποία μιλάνε όλοι στη Λευκωσία

Η καρδιά αυτού του μαγαζιούανήκει στην πίτσα!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2022

Πες αλήθεια, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από ένα πιάτο ζυμαρικών ή από μια νόστιμη και πίτσα με λεπτή ζύμη και εξαιρετικά υλικά; Όπως και να το κάνουμε, η ιταλική κουζίνα υπερέχει όλων των άλλων και εμείς είμαστε λάτρεις της. Αν λοιπόν είσαι και εσύ ένας από τους χιλιάδες φανατικούς ακόλουθους που ορκίζονται στην αξεπέραστη γεύση της, αλλά και στην ποιότητα των υλικών της, τότε προτείνουμε να μας ακολουθήσεις μέχρι το Rokoko Forno. 

Πρόκειται για το αδερφάκι του Rokoko Kitchen & Bar, του μαγαζιού που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο κέντρο της Λευκωσίας, το οποίο σε υποδέχεται σε ένα όμορφο και κομψό industrial περιβάλλον, με ένα τεράστιο τραπέζι τύπου ping-pong στο εσωτερικό και τραπεζάκια έξω, και ξεχωρίζει τόσο για τη ζεστή του ατμόσφαιρα, άριστης ποιότητας φαγητού και άψογη εξυπηρέτηση.

Όσο δε για το Rokoko Forno, θα το βρεις εντός του The Mall of Egkomi στην Έγκωμη. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εστιατόριο, που αποπνέει αέρα φρεσκάδας και βασίζεται στην ιταλική κουζίνα, σερβίροντας με περηφάνια άρτιο φαγητό ψημένο σε ξυλόφουρνο.

Η πίτσα στο Rokoko Forno θα φτιαχτεί επιτόπου την ίδια στιγμή που θα την παραγγείλεις, ενώ μπορείς να χαζέψεις όλη τη διαδικασία της παρασκευής από την ανοιχτή κουζίνα. Κάθε πίτσα του καταλόγου είναι μοναδική, αλλά εμείς προτείνουμε να αρχίσεις τις δοκιμές από την Rokoko Pizza, με τυρί, σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν, πεπερόνι,  μανιτάρια και πιπεριές, να συνεχίσεις με Carbonara Pizza, με σάλτσα καρμπονάρα, καπνιστή πανσέτα, κρεμμύδι, ποικιλία μανιταριών και αυγό, και να «κλείσεις» οπωσδήποτε με την Di Pollo Pizza, με τυρί, σάλτσα ντομάτας, ψιλοκομμένο φιλέτο κοτόπουλου, φρέσκο ​​σπανάκι, κρεμμύδια, πιπεριές και μανιτάρια. 

Στο μενού πρωταγωνιστική θέση έχουν και οι μακαρονάδες, τις οποίες αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα -πράγμα αδύνατο-, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Eξαιρετικά λαζάνια, σπιτικά ραβιόλι, πεντανόστιμα Prawn Tagliatelle, Rigate με σολομό ή κοτόπουλο, Spaghetti Bolognese, Truffle Tagliatelle αξίζουν σίγουρα μία θέση στο τραπέζι σου! 

Δροσερές σαλάτες και το θεσπέριο καλτσόνε με νουτέλα και μασκαρπόνε, συμπληρώνουν το μενού και σε βάζουν σε πειρασμό! 

Το Rokoko-Forno εξυπηρετεί με take away και delivery (μέσω boltfood_cy, wolt.cyprus, foodycy) και έχει κάτι να προσφέρει για όλους, μικρούς και μεγάλους. Στόχος του δε είναι να μεγαλώσει, προκειμένου να "συστηθεί" στο κοινό ολόκληρου του νησιού. 

Προς το παρόν μπορείς επίσης να απολαύσεις το Rokoko-Forno γεύμα σου σε ένα από τα τραπεζάκια που έχει να προσφέρει το Mall of Engomi.

RoKoKo Forno (96124267) Mall of Egkomi, 28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσίας.
Ωράριο Λειτουργίας:  Δ-Κ 12:00 – 22:30.
InstagramRoKoKo Forno

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close