Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022
Μετά τα "Lock Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch" και "Revolver", ο Guy Ritchie ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο ακριβοπληρωμένους action stars του Χόλιγουντ, τον Jason Statham, σε μία σκληρή περιπέτεια με μπόλικη βία και ακατάλληλο λεξιλόγιο, βασισμένη στην γαλλική ταινία "Le Convoyeur" (Cash Truck) του Nicolas Boukhrief.
Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός υποδύεται τον "Η" έναν ιδιαίτερα μυστυριώδη άντρα που εργάζεται ως security χρηματαποστολών, σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά τεράστιων ποσών στο Λος Άντζελες, εβδομαδιαίως. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι μία πολύ “βρώμικη” δουλειά συμβαίνει στο εσωτερικό της επιχείρησης αυτής. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτό σχετίζεται και με το θάνατο του γιου του.
Μια απόπειρα ληστείας θα φέρει στο φως τις τρομερές ικανότητές του και όλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Οι πάντες θα αναρωτηθούν για το ποιος είναι στην πραγματικότητα και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Δυστυχώς για εκείνους θα χρειαστεί να το μάθουν με όχι και τόσο καλό τρόπο, αφού ο δρόμος προς την εκδίκησή του μόλις ξεκίνησε και θα είναι αιματηρός και γεμάτος πιστολίδια.
Πέρα από τον Statham, στην ταινία "Wrath of Man" πρωταγωνιστούν ακόμη οι Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett και ο rapper Post Malone.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
10 Μαρτίου - 16 Μαρτίου 2022
Σχετικά
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία