Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ο Αύγουστος θα μας βρει στα καλύτερα beach bars της Κύπρου

Paradise Calling: Τα 30 beach bars της Κύπρου, που θα σε φιλοξενήσουν το φετινό καλοκαίρι στο ειδυλλιακό τους σκηνικό

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι πολλοί εκφράζουν την άποψη «σαν την Κύπρο δεν έχει» (φέτος ήρθε η στιγμή να την ζήσεις κι εσύ!) αφού στο νησί μας υπάρχουν μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπία και κρυστάλλινες θάλασσες, ιδιαίτερα στις περιοχές της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.

Στοιχεία δηλαδή που συνήθως κανείς αναζητά για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πέρα από τα τοπία, που μαγεύουν τις αισθήσεις και χαλαρώνουν το νου, όπου κι αν γυρίσετε το βλέμμα σας θα δείτε ανθρώπους χαμογελαστούς, έτοιμους να περάσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Αυτήν την ατμόσφαιρα θα εντοπίσετε και στις υπόλοιπες επαρχίες της Κύπρου μας, οι οποίες επίσης διαθέτουν μοναδικής ομορφιάς παραλίες, πολλά σημεία ενδιαφέροντας, αλλά και πολλά beach bars έτοιμα να σου προσφέρουν, όσα χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερα, για να νιώσεις σαν βασιλιάς, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου, καθιστώντας την παραμονή σουεκεί αξέχαστη.

Sirena Bay
Νοσταλγικό μέρος που σε ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά... Μπαράκι με χρώμα και χαρακτήρα, θα σε εξυπηρετήσει απόλυτα, προσφέροντάς σου μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.Θα σε σερβίρει καφέ, κρύα ποτά και κοκτέιλ και θα σε χορτάσει με διάφορα σνακ και είδη σχάρας. Κι όλα αυτά σε ένα καταπράσινο σκηνικό που στήνεται ανάμεσα σε Περνέρα και Αγία Τριάδα. Σημείωσε ότι έφτιαξε ήδη και το πρόγραμμα με τα live!
(97776922) Πρωταράς.

Kaliva on the beach
To Kaliva, κάθε καλοκαίρι, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά ξένων, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό (στα συν βάλε και το brunch). Αίσθηση κάνουν οι βραδιές με μουσική που διοργανώνονται στο μπαρ με φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς. Bέβαια, φέτος τα πράγματα εδώ είναι λίγο διαφορετικά, κυρίως όσον αφορά τα live. Ωστόσο ευτυχώς η διεύθυνση του μαγαζιού μας ενημέρωσε πρόσφατα ότι οι χώροι των εστιατορίων, ξαπλωστρών και lounge θα λειτουργούν καθημερινά, προσαρμοσμένοι με τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση.
(99954535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας.



Paradisos Beach Venue
Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας που προορίζεται για να σου προσφέρει μια μοναδική, απόλυτα χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα κοκτέιλ και οι εξαιρετικές επιλογές των DJ συμπληρώνουν το παζλ μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας εδώ. Πλέον μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο πλήρως ανακαινισμένο sushi bar του μαζί με ναργιλέ.
(99470130) Οδός Σκλάβου, Λιμανάκι, Αγία Νάπα.

Nava Seaside
Το μαγαζί επέστρεψε φέτος λίγο διαφορετικό και εναρμονισμένο με όλες τις οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής. Ωστόσο γνωστοί DJs δίνουν το ρυθμό, ενώ τα live που ανακοινώνει, προσαρμόζονται πλήρως στις οδηγίες της Κυβέρνησης. Εδώ λοιπόν, φέτος θα απολαύσεις μοναδικά κοκτέιλ, κλασικά αλλά και ιδιαίτερα ποτά, shisha και καλοφτιαγμένη ιαπωνική κουζίνα στο εστιατόριό του! Σημείωσε ότι πλέον είναι διαθέσιμα και τα κρεβατάκια του στην παραλία. 
(22777744, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.  



Isola Beach Bar
Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα. Και η ιδανική τοποθεσία για να τα ζήσεις όλα αυτά, είναι το Isola beach bar at Νissi Beach.Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου.Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
(99273056) Παραλία Nissi, Αγία Νάπα. Ανοιχτό από τις 10:00-19:00, με κρατήσεις.


 

Lasmari Beach Bar
Σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας, την παραλία Λάντα, επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και τους τουρίστες, χάρη στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της, αλλά και τη χρυσή όψη της, έκανε φέτος την εμφάνισή του ένα νέο παραλιακό μπαράκι. Ένα νέο spot που επιδιώκει να γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Μοιάζει πάντως υπέροχο, κομψό και πολύ μοντέρνο, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει έναν ακόμα must προορισμό για το φετινό καλοκαίρι... Ο λόγος για το Lasmari Beach Bar, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από την παραλία. Με όνομα που παραπέμπει στο γνωστό βότανο, το λάσμαρι (αλλιώς και δενδρολίβανο), το ολοκαίνουργιο beach bar προσφέρει μοντέρνες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, εντυπωσιακό σκηνικό, όπου όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν με αρμονία, δροσερά signature κοκτέιλ, εύγευστη κυπριακή fusion κουζίνα και άκρως ανεβαστική μουσική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα το νέο Beach bar, θα σε κερδίσει μεμιάς.
(96651094) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα. Δ-Παρ 09.30-18.30, Σ-Κ 09.30-20.00.

Αντάμωμα
Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το φετινό καλοκαίρι και πάρε την παρέα σου και επισκέψου του. Μάλιστα, το Antamoma Events Venue and Chill Out ανακοίνωσε ότι θα τηρηθούν πλήρως όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.
(23814000) Golden Coast Beach Hotel, Πρωταράς.

Αιγιαλός Beach Bar
Μπροστά από την ψαροταβέρνα Αιγιαλός, απλώνεται ένας μικρός καταπράσινος κολπίσκος, ιδανικός για ήσυχες βουτιές ή κολύμπι με την οικογένεια. Ξαπλώνοντας στα λευκά κρεβατάκια του Beach Bar, θα πιεις το πρωί τον καφέ σου και το απόγευμα μια παγωμένη μπύρα και θα διασκεδάσεις με τα beats των DJs. Tip: Αν πεινάσεις, εκτός από σνακς μπορείς να καθίσεις στην ταβέρνα και να φας το αγαπημένο σου ψάρι με το κιλό.
(99988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς.

Yianna Marie Beach Bar
Το Yianna Marie Beach, με την ανεβαστική ατμόσφαιρα του, τα δροσερά κοκτέιλ του και τα σνακ του, είναι το ιδανικό μέρος για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες. Τον ρυθμό θα αναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι οι μοναδικοί DJs του. 
(23814446) Λευκόλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.

Kaliφi
Το απόλυτο summer spot του Πρωταρά, το οποίο αγαπήθηκε πολύ, κυρίως από όσους λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους παρές με ουζάκι, τον ήλιο και τη θάλασσα! Ο λόγος για το Kaliφi το οποίο θα βρεις στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα και η παραλία Σκούταρη. Εκεί θα αράξεις από νωρίς το πρωί. Θα σου σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Όταν ο ήλιος πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ, με τα απαραίτητα συνοδευτικά και ζωντανή μουσική.
(99829095) Ποσειδώνος, Παραλίμνι


Πάφος

 

Cabana Beach Bar
Καλοκαίρι… Τρεις λέξεις έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό μας. Ήλιος, θάλασσα και cocktails (ή μπιρίτσα για κάποιους άλλους ενδεχομένως)! Kάπου εδώ, το παζλ του φετινού καλοκαιριού, συμπληρώνεται με το Cabana Beach Bar, ένα νέο εντυπωσιακό beach bar, πάνω στην ανανεωμένη Παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο. Το Cabana Beach Bar, υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό, μόλις πριν από λίγες μέρες και από τότε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ντόπιων καθώς επίσης και όσων επιλέγουν την Πάφο για να περάσουν τις φετινές τους διακοπές τους ή την επισκέπτονται για να περάσουν όμορφα τα σαββατοκύριακα. Ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές αου δροσιστικές βουτιές, από το πρωί έως και αργά το βράδυ (21.00 προς το παρόν). Για τη χαλάρωσή σου θα φροντίσουν οι δεκάδες ξύλινες ξαπλώστρες που είναι τοποθετημένες μπροστά στην παραλία αλλά και οι ξαπλώστρες-μαξιλάρες, με τους όμορφους χρωματισμούς σε τόνους του γκρι και του λευκού. Για τη σκιά, οι υπέροχες ομπρέλες αλλά και τα εντυπωσιακά ψάθινα σκίαστρα, θα σε δροσίσουν και με το παραπάνω, ώστε να απολαύσεις με την ησυχία σου το ποτό ή το γεύμα σου. Όσο για το μενού, σ' αυτό θα βρεις από σνακ μέχρι και κυρίως πιάτα, δροσιστικές σαλάτες, κοκτέιλ και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω... Τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί DJs, οι οποίοι θα δίνουν το ρυθμό!
(99180118 & 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος.

Thea by the sea
Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά και το μόνο που αναζητούμε είναι στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς σε κάποιο beach bar. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις ένα δροσιστικό κοκτέιλ και θα ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εξάλλου το αξίζεις. Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε κάποιο ελλαδικό νησί! Ο λόγος για το Thèa by the sea, ένα νέο σποτ με θέα, στην παραλία της Γεροσκήπου! Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα όμορφο σκηνικό, με πουφ, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και και πολλές επιλογές στο μενού! Από breakfast μέχρι σνακ, κοκτέιλ, ναργιλές και μουσική. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! Ένα μοναδικό σκηνικό… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι!
(96164646) Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος.



Ilios Beach Bar
Οι λάτρεις της παραλίας δεν χρειάζεται να πάνε μακριά αυτό το καλοκαίρι για να απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας! Αρκεί να μείνουν στo νησί μας και να κατευθυνθούν προς το Λατσί, τον υπέροχο προορισμό της επαρχίας Πάφου, που ανταμείβει τον κάθε επισκέπτη του, αφού προσφέρει θάλασσα, ηρεμία, γαλήνη και φημισμένο φαγητό. Οι επιλογές αρκετές, ωστόσο αυτό ειδικά το μαγικό μέρος που σου προτείνουμε σήμερα θα δώσει μια ρομαντική νότα στις διακοπές σου, μιας και βρίσκεται σε μια καταπληκτική τοποθεσία, και προσφέρει ανάμεσα σε άλλα και μια εξαιρετική κουζίνα. Στο Λατσί της Πάφου λοιπόν θα βρεις το Ilios Beach Bar, ένα μοντέρνο και πολύ elegant all day στέκι, που διακρίνεται για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα και την υπέροχη θέα (ειδικά του ηλιοβασιλέματος!). Είναι ένα μοντέρνο all day στέκι όπου μπορείς να απολαύσεις μια διαφορετική εμπειρία για την καλοκαιρινή σου απόδραση. Τις πρωινές ώρες σερβίρει brunch, ενώ η gastro κουζίνα του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.  Το απόγευμα έχεις την επιλογή να χαλαρώσεις με cocktail μαζί με τη  συνοδεία ναργιλέ καθώς απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού.
(26322281, 99661655) Aκάμαντος, Mitsingas Plaza, Λατσί, Πάφος. Facebook: ILIOS BEACH BAR

Island Beach Bar
Το Island Beach Bar θα το βρεις στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, να «αγναντεύει» τη μοναδική θέα στη χερσόνησο του Ακάμα. Πρόκειται για ένα άκρως ειδυλλιακό beach bar το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από όλους όσοι αναζητούν μια απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. Διαθέτει all day φιλοσοφία, γι’ αυτό και εδώ θα ζήσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μια μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της περιοχής. Δώσε ραντεβού εκεί από τις 08.30 το πρωί για snack και πρόγευμα, το μεσημεράκι μπορείς να μείνεις και πάλι εκεί απολαμβάνοντας χορταστικές μερίδες από μια κάρτα μενού που διαθέτει άπειρες επιλογές. Όλα αυτά με τη συνοδεία απαλής chill out μουσικής, για να σε χαλαρώνει… Όσο ο ήλιος και η μέρα υποδέχεται τη νύχτα, εσύ θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό με τον κατάλληλο φωτισμό και τη μουσική να δυναμώνει και να απογειώνει τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Island Beach Bar είναι η απόλυτη, δρoσερή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.  Επίσης, είναι ιδανικός χώρος και για οικογένειες, αφού διαθέτει δύο επίπεδα (πάνω και κάτω) για να απολαμβάνουν όλοι τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά του.
(96725592, 97754374, Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Fly Again Bar & Grill Restaurant 
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, ιδανικός προορισμός ένας είναι: το Fly Again Bar & Grill Restaurant στην Αργάκα. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό καθημερινά σερβίροντας πρωινό, αλλά και φαγητό και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό ωστόσο που κάνει το Fly Again να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου στους υπέροχους καναπέδες με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία επίσης διαθέτει κρεβατάκια δωρεάν για τους επισκέπτες του χώρου.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα, επ. Πάφου. 

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων "Πότιμα" στην Κισσόνεργα, αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

Bonamare beach bar cafe
Στο χωριό Τίμη, θα βρεις το all day beach bar Bonamare με ένα μενού που καλύπτει κάθε γούστο και κάθε ώρα της ημέρας. Η φιλόξενη κυρία Άντρη μετέτρεψε το σπίτι της αγαπημένης της γιαγιάς σε ένα μοναδικό spot, ακριβώς πάνω από την παραλία, στην οποία θα βρεις κρεβατάκια και ομπρέλες για να απολαύσεις την ηρεμία τους τοπίου.
(99800298) Παραλία Τίμης, επ. Πάφου.

Λεμεσός


Nissos Beach House
Η καινούρια άφιξη στην παραλία του Lady's Mile, λέγεται Νissos Beach House και άνοιξε τις πόρτες του μόλις στις 17 Ιουλίου, στο χώρο όπου μέχρι πρότινος ήταν το γνωστό εστιατόριο Glaros. Είναι ένας υπέροχος χώρος με εντελώς ελλαδική chic αισθητική. Τα καταπληκτικά ξύλινα έπιπλα και τα οι άνετες μαξιλάρες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η ατμοσφαιρική μουσική σε βάζει σε mood διακοπών ακόμα και αν έχεις μόλις φύγει από το γραφείο. Το εν λόγω spot λειτουργεί και ως εστιατόριο σερβίροντας πιάτα διεθνούς κουζίνας (από burgers και club sandwich, μέχρι σαλάτες και θαλασσινά), αλλά και ως beach bar, σερβίροντας καφέδες και κοκτέιλ! Και για να πας προετοιμασμένος, θα σου πούμε ότι, αν θέλεις να πάρεις ξαπλώστρα στις 2 πρώτες σειρές θα πληρώσεις €25 (το set) και θα σου παρέχουν πετσέτα θαλάσσης και νερό, ενώ στις 3η και 4η σειρά οι χρέωση είναι στα €15 (με τις ίδιες παροχές). 
(99949157) Lady's Mile, Λεμεσός, Δ-Κ 09.00-21.00.

Sands Beach Club Resto
Καφές, φαγητό, ποτό, βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της παραλιακής Λεμεσού.  Το νέο σποτ της συμπρωτεύουσας θα το βρεις  στη Λεωφόρο Αμαθούντος, και συγκεκριμένα απέναντι από το ξενοδοχείο Atlantica Bay.  Ονομάζεται Sands Beach Club Resto και είναι ένα απόλυτα χαλαρό στέκι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου θα βρεις πολλούς αλλά διαφορετικούς λόγους για να βρεθείς στο καθένα! Κι αυτό γιατί στο πρώτο, μία μόλις ανάσα από την παραλία, θα βρεις ξαπλώστες και ομπρέλες, σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται και λίγο πιο πάνω, στο γρασίδι, όπου υπάρχουν επίσης και αιώρες. Στο χώρο δημιουργήθηκε και μία πλατφόρμα με ντεκ, όπου τοποθετήθηκαν τραπεζάκια για να αποαύσεις φαγητό και ποτό από ένα πλούσιο μενού. Σαλάτες, σάντουιτς, burger, επιλογές στη σχάρα, πίτσα, θαλασσινά, special πιάτα, μπίρες, αναψυκτικά και χυμοί, είναι έτοιμα να σε χορτάσουν και να σε δροσίσουν!  Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα γίνει αγαπημένο spot για κάθε instagramer -μιας και όλα συνθέτουν το σκηνικό του πιο χαλαρού μπαρ της πόλης.
(25 634070) Λεωφ. Αμαθούντος.


Marina Marina Beach bar
Tο μοναδικό beach bar της Μαρίνας Λεμεσού, το καλοκαίρι θα μοιάζει διαφορετικό! Εδώ θα χαλαρώσεις σε ένα από τα κρεβατάκια στο γραδίσι και στην αμμουδιά της ακτής, ενώ όταν πεινάσεις μπορείς είτε να παραγγείλεις φαγητό στην ξαπλώστρα είτε να μεταφερθείς στο μοντέρνο και δροσερό εστιατόριο για φαγητό και ποτό. Στο μενού του θα βρεις από σνακ μέχρι εντυπωσιακά πιάτα, νόστιμα επιδόρπια και κρύα ποτά.
Πληρ. 25 051878

Aplostra Restaurant Beach Bar 
All day προορισμός χαλάρωσης, διασκέδασης και φαγητού, που παρότι υπάρχει λίγα χρόνια, πλέον έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς. Γουστόζικη διακόσμηση, με πλεκτά καλάθια, καραβόσκοινα και κατασκευές από ψάθα, με τις άκρως αναπαυτικές ξαπλώστρες να ξεχωρίζουν. Εδώ θα απολαύσεις το φαγητό στην άνεση της ξαπλώστρας σου, θα γευτείς εύγευστα cocktail από το beach bar, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα πας από το πρωί για brunch (10.00). Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μερίδες κρεατικών, healthy και χορταστικές σαλάτες και σπιτικά dip. 
(77776999) Παραλία Lady’s Mil

Columbia Beach 
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές. Τα Σαββατοκύριακα εδώ θα χαλαρώσεις με καφεδάκι και smoothies, ενώ αν επιλέξεις μεσημεριανό ή δείπνο, δεν θα απογοητευτείς από τις γεύσεις. 
(25321500) Προμάχων Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος.

La Isla
Από το πρωί, μέχρι το βράδυ, το La Isla δεν σταματά στιγμή να αποτελεί το ιδανικό spot. Προσφέρει από καφέ μέχρι signature cocktails, τη δική του sangria, ενώ στο μενού θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, εξαιρετικές πάστες, αλλά και εύγευστα κρέατα. Τα βράδια μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar, με δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ. 
(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17. 

Malindi Beach bar
Στην περιοχή του ξενοδοχείου St. Raphael, βρίσκεται άσπρο-ξέξασπρο και σε περιμένει να το απολαύσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το Malindi έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς στη καλοκαιρινή Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Malindi γεμίζει συχνά από κόσμο που είτε θέλει να συνδυάσει τον καφέ με τη θάλασσα είτε απλώς να γευματίσει. Το menu πελώριο, περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα!
Πλη. 25 379500

Guaba Beach Bar
Το Guaba Beach Bar κάνει δυναμική επιστροφή στη ζωή της Λεμεσού, σηματοδοτώντας και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου... Εξάλλου, ο παλμός κάθε καλοκαιριού κάθε χρόνο χτυπάει στο αγαπημένο μας στέκι του Guaba στη Λεμεσό. Αν και φέτος η επιστροφή, δεν έγινε με την καθιερωμένη φιέστα, εντούτοις είμαστε σίγουροι ότι οι ρυθμοί θα ανέβουν σταδιακά!
(96 340000) Λεωφ. Αμαθούντος.

PlusSea Lifestyle Bar
Από τις πιο όμορφες παραλιακές γωνιές της πόλης, το Plus Sea, εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει δίκαια τις καρδιές των Λεμεσιανών. Μπορείς να γευματίσεις στο εστιατόριο, να απολαύσεις το ποτό σου παρέα με χαλαρή μουσική στο εξωτικό περιβάλλον του, αλλά και να κάνεις τα μπάνια σου στις γνωστές, κόκκινες, ξαπλώστρες του. Επίλεξε κάτι από pasta και δεν θα το μετανιώσεις. Στα συν βάλε και τα brunch!
(25634995) Λεωφ Αμαθούντος 5. Δ-Κ 10.00-01.00.

Λάρνακα


Ammos Beach Bar

Εμφανίστηκε το 2005, φέρνοντας μαζί του ένα καινούργιο concept, επηρεασμένο από το Miami και την Αμερική. Το Ammos εξάλλου ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της Κύπρου. Πήγαινε λοιπόν στην παραλία και απόλαυσε την ημέρα σου και το απόγευμα, πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια του, παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα και ένα sushi platter (από €8) και χαλάρωσε με την παρέα σου.
(24828844) Παραλία Μακένζι.

ReBuke Lounge
Rebuke, όπως λέμε επίπληξη. Εκεί θα βρεις αναπαυτικά κρεβατάκια και θα απολαύσεις το sushi omakase platter σου και δροσιστικά του cocktails. 
(24626212) παραλία Μακένζι.

Lush Beach Bar Resto
Με το μαγευτικό του διάκοσμο, τα chill out beats του και τα δημοφιλή του live, η εμπειρία των θαμώνων του είναι όσο πιο lush γίνεται. Δεν είναι μόνο ο μακρής κατάλογος με signatures cocktails,  ρασιά και κάθε λογής ποτά, είναι και τα εξαιρετικά του πιάτα, που εκτείνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών. Η σαλάτα του δε με τα φύκια αποτελεί την αποθέωση της γαστριμαργικής ηδονής. Για όλα τούτα, μα και για πολλά άλλα, το Lush αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιλάρισμα, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Ακόμη, όμως, και τα σαββατοκύριακα οι τόνοι της μουσικής θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις -τουλάχιστον πριν τις 22:00.
(70008089) Πιαλέ Πασά, Μακένζι. Δ-K 09.00-αργά.

Και… επαρχία Λευκωσία!

Grape By The Sea
Από τη στιγμή που ανακαλύψαμε αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Κρυονέρι στον Πύργο, έχουμε ερωτευτεί. Αποτελεί άλλωστε το τέλειο καταφύγιο για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις. Αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο, κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea". Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito, που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς.
96117656) Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close