Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2014
Δημιουργούν καρδούλες, πολλές καρδούλες, καθώς και άλλα χειροποίητα αντικείμενα για να δωρίσετε στο έτερον ήμισυ ή στον εαυτό σας. Θα βρείτε ξεχωριστά δώρα φτιαγμένα με αγάπη για την αγάπη. Θα βρείτε επίσης μεταχειρισμένα αντικείμενα σε πολύ καλές τιμές. Χειροποίητα κοσμήματα, πίνακες, ονειροπαγίδες, κεριά, μαξιλάρια, κομπολόγια, ρούχα, τσάντες, σπιτικές λιχουδιές είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που θα βρείτε στο City Markets στο Scarabeo. Κατά τη διάρκεια του διημέρου του City Markets, θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις από το Scarabeo. Το βράδυ του Σαββάτου θα δείτε τους Big Band Theory, οι οποίοι προηγουμένως θα σας δώσουν την ευκαιρία να τους απολαύσετε αφού θα προβάρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, το Scarabeo φιλοξενεί εργαστήρι για DJs με τους Publishing and Self Publishings Victor, Alexander P και Haris C. Κατά τη διάρκεια του διήμερου City Markets θα πωλούνται λαχνοί για την κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα, με τα πλούσια δώρα από τις δημιουργίες των εκθετών. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των λαχνών θα διατεθούν στον Σύνδεσμο "Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας". Πηγαίνετε να αράξετε στους καναπέδες του Scarabeo, να παίξετε επιτραπέζια, να πιείτε καφεδάκι, να γευτείτε τα υπέροχα σνακς και να δείτε από κοντά τις υπέροχες δημιουργίες των συμμετεχόντων.
-
Scarabeo
08 Φεβρουαρίου - 09 Φεβρουαρίου 2014
Σχετικά
Καρναβάλι στο Καϊμακλί: Μια μεγάλη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους
Το καρναβάλι στο Καϊμακλί θα είναι μια γιορτή για όλη την κοινότητα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία αποκριάτικης διασκέδασης στην καρδιά της Λευκωσίας.
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις