Cine News , Κινηματογράφος

5 κωμικές σειρές για να δεις στο Netflix

Πέντε ταινίες για να απολαύσεις σήμερα το βράδυ

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020

Αν θες να δεις κάτι ανάλαφρο σήμερα, τότε σου προτείνουμε 5 απολαυστικές κωμωδίες στο Netflix

 

 

Brooklyn Nine-Nine
Η ζωή και οι περιπέτειες ενός αστυνομικού τμήματος στην Νέα Υόρκη, όπου όλοι, μα όλοι εκεί μέσα είναι περιπτωσάρες. Από τον εκκεντρικό Τσαρλς μέχρι την οριακά ψυχοπαθή Ρόζα και την οργανωτική Έιμι, το Μπρούκλιν έχει το πιο σφιχτοδεμένο κωμικό γράψιμο που μπορείς να δεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το καστ έχει απίστευτη χημεία, τα αστεία είναι πολλά και γρήγορα, και υπάρχουν ορισμένα επεισόδια που πραγματικά θα έπρεπε να διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο.

 

 

Community
Ειδικά τώρα που ο μεγάλος πόθος των φανατικών αυτής της σειράς, να βγει ταινία δηλαδή, μοιάζει πιο πραγματοποιήσιμος από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις κι εσύ στο σύμπαν του Νταν Χάρμον. Ένα σύμπαν που πραγματικά όλοι έχουμε κι από ένα πρόβλημα, αρκεί όμως να δουλεύουμε μαζί για να τα ξεπεράσουμε. Ή για να φορτώσουμε τα προβλήματα σε άλλους, εντάξει-- οι πρωταγωνιστές αυτής της ξεκαρδιστικής σειράς σε ένα δημόσιο κολλέγιο δεν είναι πάντα και οι πιο ηθικοί άνθρωποι.

 

 

#blackAF
Τώρα με το κίνημα του Black Lives Matter, ο κόσμος ενημερώνεται όλο και περισσότερο για ζητήματα που αφορούν τους Αφροαμερικανούς, αλλά επίσης κάπου θα ήταν ωραίο να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις εξωφρενικά φορτισμένες συζητήσεις, και να δούμε λίγη καλή, κάφρικη κωμωδία. Ειδικά αν αυτή η κάφρικη κωμωδία είναι και ένα πολύ αστείο δείγμα του πώς ζει μια οικογένεια Αφροαμερικανών αυτή την στιγμή.

 

 

Santa Clarita Diet
Μία από τις καλύτερες παραγωγές της πλατφόρμας, που κόπηκε στην τρίτη σεζόν, αλλά ευτυχώς πρόλαβε και δεν άφησε πολλά κενά στην ιστορία της. Πρόκειται για την Ντρου Μπάριμορ, η οποία γίνεται ζόμπι, αλλά ζόμπι που διατηρεί την εγκεφαλική του λειτουργία και τα συναισθήματά του - όλη του την καθημερινή ζωή, αλήθεια - απλά πλέον πρέπει να τρώει ανθρώπινη σάρκα. Ε, κάπως βρίσκουν έναν τρόπο να το πετύχουν κι αυτό, σε μια από τις πιο αιματοβαμμένες κωμωδίες που φτιάχτηκαν ποτέ.

 

 

F is for family
Και για όσους θέλουν να δουν κινούμενα σχέδια για ενηλίκους (και προτιμότερα όχι κάποιο που να πρωταγωνιστεί ένα άλογο που δεν σταματά να κλαίγεται), υπάρχει αυτό το διαμαντάκι, που μόλις έβγαλε την τέταρτη σεζόν του. Μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες, με προβλήματα που έχουν όλοι... στα 70s. Με τις φωνές των Μπιλ Μπερ (που επίσης το γράφει) και της Λόρα Ντερν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι ένα καλό, πατροπαράδοτο καρτούν: Και στα καρτούν συμβαίνουν πάντα τα πιο ακραία πράγματα.

Πηγή: in2life.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close