Αυτή η παραλία είναι ο κρυφός παράδεισος της Αγίας Νάπας

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλές φορές την έκφραση «σαν τις παραλίες της Αγίας Νάπας δεν έχει», ή και να την έχεις πει και εσύ άλλες τόσες, δεν πρόκειται όμως για μια αβάσιμη πεποίθηση.

Η Αγία Νάπα με τις εντυπωσιακές παραλίες της και όχι μόνο, μας επιβεβαιώνει ξανά και ξανά πως πράγματι σαν και εκείνη δεν έχει.

Εμείς σου βρήκαμε μια παραλία περίπου 3.5 km ανατολικά του κέντρου της Αγίας Νάπας (στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Κάβο Γκρέκο), την παραλία Λιμνάρα, για να επιβεβαιώσεις και μόνος σου πόσο μαγικός είναι αυτός ο τόπος.

Πρόκειται λοιπόν για μια μικρή αμμώδη παραλία σε βραχώδη κόλπο, καλυμμένη από λεπτή χρυσή άμμο και με ήπια κύματα.

Το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Atlantica Mare Village Ayia Napa (πρώην KERMIA).

Πρόκειται για την τελευταία οργανωμένη παραλία του Δήμου Αγίας Νάπας, προσβάσιμη τόσο από το κοινό (από το πλάι) όσο και από τους ενοίκους του ξενοδοχείου, η οποία μάλιστα είναι και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία! 

Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό (εξωτικό) σκηνικό, με ξύλινα κρεβατάκια, ψάθινες ομπρέλες και ξύλινους διαδρόμους, που πραγματικά εντυπωσιάζει. O συνδυασμός δε με τους ψηλούς φοίνικες στους κήπους του ξενοδοχείου, δημιουργούν πργματικά έναν τροπικό παράδεισο!

Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα αυτό το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα.

Ετοιμάσου για απόδραση.  

*Κεντρική φωτογραφία: @awesome_navigator

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28