Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021
Το La Caleta στο εμβληματικό The Icon, ατενίζει τον κόλπο της Λεμεσού (εξ ου και το όνομα), με ένα εκτυφλωτικό περιμετρικό πλάνο, από το οποίο δυσκολεύεσαι να σηκώσεις τα μάτια σου. Αυτή η νέα προσθήκη στη λίστα των απανταχού εκτιμητών του καλού φαγητού και των επίδοξων instagramer, οι οποίοι θα μπορέσουν να αρπάξουν με τον φακό τους μερικές εξαιρετικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης, έχει κάνει και επίσημα την εμφάνισή της.
Το μοναδικό εστιατόριο της Λεμεσού που βρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων, στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects της πόλης. Η απρόσκοπτη θέα της θάλασσας της Λεμεσού εξωτερικά και η αβίαστα casual πολυτέλεια εσωτερικά, εξυψώνουν τις αισθήσεις και αποτυπώνουν απόλυτα την ουσία του μεσογειακού τρόπου ζωής.

Το εξαιρετικό και μεταβαλλόμενο, ανάλογα με την εποχή, μενού είναι αποτέλεσμα του ταλέντου, της επίμονης δουλειάς και των εμπειριών του Γάλλου Chef Bastien Lhabitant, ο οποίος δημιούργησε ένα «πειραγμένο» μεσογειακό ύφος, γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και… duende! Η φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες του, είναι ένα sharing style μενού, αν και αφού δοκιμάσετε, θα δυσκολευτείτε πολύ να μοιραστείτε τα πιάτα με άλλους.

Σε άμεσο διάλογο με το φαγητό βρίσκεται και η διακόσμηση του χώρου, η οποία συνδυάζει μοναδικά τα χρώματα της γης και της θάλασσας και εκφράζει απόλυτα την ουσία της Μεσογείου, συστήνοντάς μας, μια πιο ισπανική αισθητική. Το ντουέτο «ανυπέρβλητη θέα – μοναδικό φαγητό», απογειώνεται με την υποδειγματική εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι θαμώνες του εστιατορίου. Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, ενισχύει και συμπληρώνει τη συνολική εμπειρία του La Caleta.

Το εστιατόριο, έχει ανεβάσει αυλαία και είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες του σε μια all-day εμπειρία, η οποία ξεκινά από το brunch και - καθώς απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα της Λεμεσού - ολοκληρώνεται με δείπνο και κοκτέιλ, ενώ παράλληλα, αξιόλογοι καλλιτέχνες χρωματίζουν μουσικά την ατμόσφαιρα.
Για την άνεση και την ευκολία του κοινού, έχουν διαμορφωθεί 125 θέσεις στάθμευσης, ενώ υπάρχουν και δύο ανελκυστήρες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μετάβασή τους στο εστιατόριο.
Λεωφ. Γεωργιού Α’ 89, 4048 Γερμασόγεια, Λεμεσός
Πληρ.. 25 252404 | reservations@lacaletacy.com
lacaletacy.com


Σχετικά
O Tσιάκκας κατεβαίνει στον Κασκαντέρ στα Λύμπια
Για κουβέντα, κρασιά, παλαιωμένη ζιβανία και Κουμανταρία
Salt & Fire: Εκλεπτυσμένη γιορτινή εμπειρία με μοναδικά Festive Menus
Tο ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές στιγμές.
Το νέο street food που μόλις έκανε την εμφάνισή του, μας έρχεται από τρεις ηθοποιούς που αγαπούν το burger όσο εμείς
Ο Μιχάλης Αναγιωτός, ο Χάρης Αριστείδου και ο Νικόλας Κουρουζίδης μάς συστήνουν το μπεργκεράδικό τους!
Ποιες γαστρονομικές τάσεις θα μας απασχολήσουν το 2026;
Από την εμφάνιση των τροφών που προέρχονται από τα εργαστήρια, μέχρι την ανάγκη για τα πιο «λειτουργικά τρόφιμα» και τις συσκευές κουζίνας με AI
Η Πράσινη Πάπια του Νικόλα Ιωαννίδη είναι η νέα, ντιζαϊνάτη καφετέρια της πόλης
Ένας νέος, καλαίσθητος χώρος στο Δάλι που συνδυάζει design, ποιότητα και προσωπικό όραμα, υπογράφοντας ένα διαφορετικό concept καφετέριας με την υπογραφή του Νικόλα Ιωαννίδη
Nammos Limassol & The Retail Village: Αποκαλύπτουν τη festive chalet διακόσμηση με ένα λαμπερό Apres Ski Party
Ζήστε πρώτοι την ατμόσφαιρα, απολαύστε το party και μπείτε στο απόλυτο γιορτινό mood.
Το Sunday Lunch επιστρέφει στο NYX Hotel Limassol με μια ανανεωμένη εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας
Μια εκλεπτυσμένη κυριακάτικη εμπειρία γεύσης και μουσικής στο κέντρο της Λεμεσού
Τα 4 ελληνικά εστιατόρια που μπήκαν στη λίστα με τα 1.000 καλύτερα του κόσμου
Τα δύο στην Αθήνα, ποια είναι
Οι 9 πιο νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστικό brunch στην Κύπρο
Από παραθαλάσσια cafés μέχρι αστικά bistro, συγκεντρώσαμε τις πιο γευστικές στάσεις για ένα πραγματικά απολαυστικό brunch
Φέτος, απολαύστε το τραπέζι, όχι το μαγείρεμα!
Μια νέα υπηρεσία που θα σας λύσει τα χέρια στις γιορτές
Pinolo: Brunch με άρωμα Ιταλίας, κάθε Σάββατο και Κυριακή
Το Pinolo δίνει ακόμη έναν λόγο, να μετράμε αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο!