Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021
Το La Caleta στο εμβληματικό The Icon, ατενίζει τον κόλπο της Λεμεσού (εξ ου και το όνομα), με ένα εκτυφλωτικό περιμετρικό πλάνο, από το οποίο δυσκολεύεσαι να σηκώσεις τα μάτια σου. Αυτή η νέα προσθήκη στη λίστα των απανταχού εκτιμητών του καλού φαγητού και των επίδοξων instagramer, οι οποίοι θα μπορέσουν να αρπάξουν με τον φακό τους μερικές εξαιρετικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης, έχει κάνει και επίσημα την εμφάνισή της.
Το μοναδικό εστιατόριο της Λεμεσού που βρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων, στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects της πόλης. Η απρόσκοπτη θέα της θάλασσας της Λεμεσού εξωτερικά και η αβίαστα casual πολυτέλεια εσωτερικά, εξυψώνουν τις αισθήσεις και αποτυπώνουν απόλυτα την ουσία του μεσογειακού τρόπου ζωής.
Το εξαιρετικό και μεταβαλλόμενο, ανάλογα με την εποχή, μενού είναι αποτέλεσμα του ταλέντου, της επίμονης δουλειάς και των εμπειριών του Γάλλου Chef Bastien Lhabitant, ο οποίος δημιούργησε ένα «πειραγμένο» μεσογειακό ύφος, γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και… duende! Η φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες του, είναι ένα sharing style μενού, αν και αφού δοκιμάσετε, θα δυσκολευτείτε πολύ να μοιραστείτε τα πιάτα με άλλους.
Σε άμεσο διάλογο με το φαγητό βρίσκεται και η διακόσμηση του χώρου, η οποία συνδυάζει μοναδικά τα χρώματα της γης και της θάλασσας και εκφράζει απόλυτα την ουσία της Μεσογείου, συστήνοντάς μας, μια πιο ισπανική αισθητική. Το ντουέτο «ανυπέρβλητη θέα – μοναδικό φαγητό», απογειώνεται με την υποδειγματική εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι θαμώνες του εστιατορίου. Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, ενισχύει και συμπληρώνει τη συνολική εμπειρία του La Caleta.
Το εστιατόριο, έχει ανεβάσει αυλαία και είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες του σε μια all-day εμπειρία, η οποία ξεκινά από το brunch και - καθώς απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα της Λεμεσού - ολοκληρώνεται με δείπνο και κοκτέιλ, ενώ παράλληλα, αξιόλογοι καλλιτέχνες χρωματίζουν μουσικά την ατμόσφαιρα.
Για την άνεση και την ευκολία του κοινού, έχουν διαμορφωθεί 125 θέσεις στάθμευσης, ενώ υπάρχουν και δύο ανελκυστήρες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μετάβασή τους στο εστιατόριο.
Λεωφ. Γεωργιού Α’ 89, 4048 Γερμασόγεια, Λεμεσός
Πληρ.. 25 252404 | reservations@lacaletacy.com
lacaletacy.com
Σχετικά

Μάθαμε πότε ανοίγει ο διάσημος Κλατσίμπαμπας
Οι φούρνοι πυρώνουν και το οφτό μπαίνει και φέτος στον φούρνο

Brunch με θέα στο χωριό: 20 μοναδικές επιλογές
Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα χωριά για ένα χαλαρό και γευστικό brunch στην εξοχή

Πλούσιο μπουφέ την Κυριακή σε 10 οικογενειακά εστιατόρια στο χωριό
Πάμε εκδρομή στα ορεινά και κάνουμε στάση για νόστιμο φαγητό σε 10 καλά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ και φιλοξενία

Η Κύπρος στο ποτήρι: Εργαστήρι γευσιγνωσίας κυπριακού κρασιού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Mε οδηγό τη συγγραφέα και εκπαιδεύτρια Φλωρεντία Κυθραιώτου

Πατέρας και γιος έκαναν ένα χωριό της Λεμεσού προορισμό για πίτσα
Ένα μοναδικό στο είδος του food truck, που λέγεται ab ovo, φέρνει στον χώρο σου την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Δημοφιλές ταβερνάκι της Λευκωσίας "πύρωσε" ξανά τους φούρνους του για το πρώτο οφτό της σεζόν
Ετοιμάσου να απολαύσεις ξανά το αγαπημένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού

Ταβερνείο Το Ιστορικόν: To success story ενός δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας (Podcast)
O Κύπρος Πολυκάρπου μοιράζεται στο 6ο επεισόδιο των "The Tasty Stories" όλα εκείνα τα μυστικά της δικής του επιτυχημένης πορείας μέσα από το δημοφιλές ταβερνείο του Αγίου Δομετίου

Η παγωταρία Pahit Ice στην Αγία Νάπα μετακομίζει σε νέα, ανανεωμένη τοποθεσία
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

Πρωινός καφές πλάι στο κύμα σε αγαπημένα στέκια της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά
20 επιλογές που είναι must αυτό το καλοκαίρι

Η φρενίτιδα με τη σοκολάτα Ντουμπάι προκαλεί παγκόσμια έλλειψη φυστικιών
Οι παγκόσμιες τιμές των πυρήνων εκτοξεύονται κατά ένα τρίτο

20 νόστιμα εστιατόρια για μεσημέρι Κυριακής στο βουνό
Εξόρμηση και καλό φαγητό την Κυριακή