Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2021
«Mπλόκο» σε ανεμβολίαστα άτομα, έβαλαν τα νέα μέτρα του υπ. Υγείας που σκοπό έχουν την αναχαίτιση της πανδημίας και τα οποία ισχύουν από τις 15 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα μέτρα τα ανεμβολίαστα άτομα δεν μπορούν πλέον να εισέρχονται σε κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφoυς, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης, χώρους εστίασης, γάμους, βαπτίσεις και χώρους εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων.
Μέτρα τα οποία προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις κυρίως από τους χώρους εστίασης! Μάλιστα κάποιοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους και άλλοι να λειτουργούν μόνο με take away και delivery παραγγελίες.
Ανάμεσα στους πρώτους είναι και το οινομαγειρείο Η Καρδιά του Μάγκα που βρίσκεται στον προσφυγικό συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου στην Παλλουριώτισσα και ξεχωρίζει τόσο για την ατμόσφαιρά του, τη ρεπέτικη μουσική του αλλά και το φαγητό του.
Η Καρδιά του Μάγκα λοιπόν αποφάσισε να αναστείλει τις εργασίες της για την τρέχουσα εβδομάδα "ως συμβολική ένδειξη ένστασης και διαμαρτυρίας συμπαραστεκόμενοι στις υπόλοιπες μικρές επιχειρήσεις που πράτουν ήδη το ίδιο. Με μεγάλο κόστος για την μικρή μας επιχείρηση σε μια περίοδο εορταστική προχωρούμε με αίσθημα ευθύνης στην απόφαση αυτή και ευελπιστούμε σύντομα να ανταμώσουμε όλοι μαζί".
Σχετικά
Το LPM Limassol παρουσιάζει το Le Dîner en Blanc: Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη σαμπάνια Henri Giraud
Μια μοναδική εμπειρία γαλλομεσογειακής γαστρονομίας, εκλεκτής σαμπάνιας και ζωντανής μουσικής στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.
H κυρία Αυγή φτιάχνει σπουδαία μαγειρευτά και τοπική κουζίνα σε ένα αγαπημένο στέκι στη Λευκωσία
Αυθεντικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία σε ένα εστιατόριο στον Στρόβολο
Πόσα Michelin θα πάρει φέτος η Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη στο κυνήγι των αστεριών
Αύριο ο οδηγός Michelin θα ανακοινώσει τα φετινά του βραβεία για την Ελλάδα
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.