Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2021
Η Finnair θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι τη θερινή περίοδο του 2022. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320/A321, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή από τις 10 Απριλίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανταποκρινόμαστε στις ταξιδιωτικές ανάγκες των Κυπρίων ταξιδιωτών με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Javier Roig, Γενικός Διευθυντής Europe South-EMEA. «Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία».
«Η Φινλανδία είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Χαιρετίζουμε τις νέες πτήσεις από τη Λάρνακα και την ευκαιρία που δίνεται στους Κύπριους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν το σύγχρονο και κοσμοπολίτικο Ελσίνκι και την εκπληκτική Φινλανδική ύπαιθρο», δήλωσε ο Χρίστος Χρίστου, Διευθύνων Σύμβουλος της APG Κύπρου, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Finnair στην Κύπρο.
Η Finnair είναι ο εθνικός αερομεταφορέας και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας, και μέλος της συμμαχίας Oneworld. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη με αεροσκάφη Airbus νέας γενιάς και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθώς και μια γρήγορη και απλοποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι.
Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας αυτό το καλοκαίρι με τη Finnair στη Φινλανδία και σε περισσότερους από 100 προορισμούς παγκοσμίως!
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή την APG Κύπρου στο 22 716430.

Σχετικά
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.