Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένας επίγειος παράδεισος, σε περιμένει για διακοπές

Το Columbia Beach Resort επιστρέφει για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2020

Το Columbia Beach Resort είναι ένας επίγειος παράδεισος δίπλα στη θάλασσα, βρίσκεται στην παραλία του Κόλπου του Πισσουρίου και περιβάλλεται από μεγάλους, όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Από σήμερα λοιπόν ανοίγει ξανά τις πόρτες του.

Η διαμονή εκεί είναι ξεχωριστή καθώς όλες οι σουίτες έχουν δάπεδο με πέτρα, έπιπλα και παντζούρια από φυσικό ξύλο, ανεμιστήρες οροφής και μπαλκόνι με θέα στους κήπους ή στη θάλασσα. Διαθέτουν καφετιέρα Nespresso, προϊόντα περιποίησης Molton Brown, μπουρνούζια και παντόφλες.

Μπορείς να κολυμπήσεις στις 2 εντυπωσικές του πισίνες, μία εκ των οποίων είναι σε στυλ λιμνοθάλασσας να απολάυσεις νόστιμο φαγητό στα τέσσερα εστιατόρια Columbia Beach Resort . Το Apollo Restaurant,  σερβίρει à la carte πιάτα και σνακ όλη την ημέρα, καθώς και business μπουφέ μεσημεριανού γεύματος. Το βράδυ, το μενού αποτελείται από κυπριακούς μεζέδες και ολόφρεσκα ψάρια. Στο ιταλικό γκουρμέ εστιατόριο Bacchu σού σερβίρει εκλεκτή κουζίνα με συνοδεία ζωντανής μουσικής από ντόπιους μουσικούς. Τα εστιατόρια Cape Aspro και Atrium σερβίρουν επίσης a la carte πιάτα.

Το βράδι μπορείς να απολαύσεις δροσερά ποτά στο Eros Cocktail Bar το οποίο διαθέτει εκπληκτική θέα στις γύρω περιοχές. Εκεί θα βρεις και ένα τηλεσκόπιο εξαιρετικής ποιότητας για να ατενίσεις τον έναστρο ουρανό. Υπάρχουν επίσης 2 beach bars, 2 μπαρ στην πισίνα, το Seven C's Bar και το Ouzeri.

Παράλληλα Hébe Spa του Columbia Beach Resort παρέχει 6 αίθουσες περιποιήσεων, υδρομασάζ, μικρή πισίνα και γυμναστήριο.

Πλη. 25 833000

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close