Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Οι φετινές διακοπές στο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, θα είναι ξεχωριστές!

Το υπέροχο Alion Beach Hotel επιστρέφει κι εσύ ετοιμάσου να αφεθείς και να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαμονή.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2020

Βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Αγίας Νάπας με την υπέροχη φύση να το περιτριγυρίζει και την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα να το αγκαλιάζει!

Το μοναδικό Alion Beach Hotel επιστρέφει στις 26 Ιουνίου, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, καιόλα τα μέτρα ασφάλειας, για να μας προσφέρει αξέχαστες διακοπές. 

Το Alion Βeach Ηotel αποτελεί ένα πραγματικό διαμάντι της περιοχής και βρίσκεται μέσα στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, της γερμανικής εταιρείας TUI.

Για φέτος, μάλιστα, προσφέρει ειδικές τιμές σε Κυπρίους, ενώ εξασφαλίζει σε κάθε επισκέπτη τη δική του ξαπλώστρα! 

Δωμάτια
Όσο για τα δωμάτιά του, εδώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ πανοραμικά δωμάτια, 40 με θέα αποκλειστικά στη θάλασσα, 20 με πλαϊνή θέα στον κήπο και στη θάλασσα και 32 με θέα στο πάρκο. Όλα διαθέτουν αναβαθμισμένες διευκολύνσεις, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχο διάκοσμο, για να απολαμβάνεις μία προνομιακή διαμονή.

Γεύσεις
Φέτος, καινοτομεί και όσον αφορά στο φαγητό, προσφέροντας BBQ την Κυριακή, σε ένα όμορφ τοπίο κάτω από την ανθισμένη βουκαμβίλια, με μόνο €25 και με επιλογές για vegan και vegetarian. 

Κάνε την κράτησή σου, στο 23722900.

Eπιστρέφει και το Ipanema lounge bar
Στο υπέροχο Alion Beach Hotel της Αγίας Νάπας, ετοιμάζεται να κάνει και φέτος την εμφάνισή του (στις 3 Ιουλίου) το εντυπωσιακό lounge bar, Ipanema, που επιδιώκει να γίνει ξανά ο αγαπημένος σου προορισμός για χαλάρωση, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται τριγύρω. Μοιάζει πάντως υπέροχο, εξωτικό, κομψό και συνάμα πολύ ρομαντικό, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού. Συνδυάζει την πολυτέλεια και την απλότητα, και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές με την παρέα, με καλή κουζίνα (με επιλογές από το Περού μέχρι τη Νότια Αμερική και πέρα) και εκλεκτά ποτά. Σημείωσε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα φιλοξενεί ζωντανή μουσική. Τις Παρασκευές Bossanova και μουσική Latino τα Σάββατα.
(23722900) Alion Beach hotel, Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close