Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021
Συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μοιραστούν μαζί μας, συμβουλές που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, συνταγές που είναι απλά απολαυστικές, προτάσεις εξόδου για την εβδομάδα που έρχεται, σχέσεις, ομορφιά, μόδα. Όλα είναι στο DOT., το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 10:40 το πρωί με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.
Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τις απειλές που την είχαν κάνει να κλειστεί στο σπίτι, εξηγεί γιατί περνάει την καλύτερή της φάση δίπλα στον Ίαν Στρατή και σχολιάζει την πληροφορία της Wikipedia που τη θέλει παντρεμένη με τον Νίκο Μουτσινά.
Ακόμα, η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει το πιο ζουμερό σοκολατένιο κέικ ταψιού και η Ράνια Θρασκιά εξηγεί πώς το “άστο για αύριο” θα γίνει “κάνε το σήμερα”.
Τέλος, ο Γιάννης Νιάρρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, παίζει «Θα σου βάλω κουλούρα» με τον Μίνω και αποδεικνύει ότι είναι και πολύ αστείος τύπος.
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λέντζας σε μια ανατρεπτική συνέντευξη, μιλά για όλα. Πως αισθάνεται όταν «γκουγκλάρει» τον εαυτό του; Ο Γιώργος μιλά με την ίδια ευκολία για τον Καββαδία και τον Εθνικό Σταρ, εξηγεί γιατί δεν είναι σωστό το timing για το bachelor και γιατί δεν επικοινωνεί τη σχέση του με τη Χριστίνα Στεφανίδη στα social media.
Ακόμη, ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει από τη Θεσσαλονίκη γεμιστά κολοκυθάκια με σάλτσα λεμονιού. Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου μιλάει για το zero waste beauty και δίνει tips για να μην πάει χαμένη ούτε μία σταγόνα καλλυντικού. Ο θίασος της θεατρικής παράστασης «Ξύπνα Βασίλη» παίζει «Συμπλήρωσε τη φράση» και δίνει τις πιο ξεκαρδιστικές απαντήσεις.
Τέλος, η Agenda του dot μας πληροφορεί για όσα μπορούμε να κάνουμε στην πόλη την εβδομάδα που έρχεται.
DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:40
#dot
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
Σχετικά


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών