Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2021
Οι "Γαμπροί για Κλάματα" ξανά κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 22/10 στο Θέατρο ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ Λευκωσία!
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων με απανωτές ανατροπές που σκηνοθετεί η Έλενα Ευσταθίου και πρωταγωνιστούν οκτώ αγαπημένοι ηθοποιοί προσφέροντας γενναιόδωρα γέλιο, χαρά και εκτόνωση.
Λίγα λόγια για το έργο: Έρωτες, γάμοι, ρευστές σχέσεις, παλιές και καινούργιες γνωριμίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις και εκπλήξεις, συνθέτουν τη νέα καταιγιστική κωμωδία της Μαρίνας Φραγκεσκίδου «Γαμπροί για κλάματα».
Μια κωμωδία παρεξηγήσεων με απανωτές ανατροπές που σκηνοθετεί η Έλενα Ευσταθίου και πρωταγωνιστούν οκτώ αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουν εντρυφήσει με σεβασμό και αυθεντία στο απαιτητικό αυτό είδος.
Το γέλιο ως φάρμακο –ούτως ή άλλως- μας λυτρώνει από τις στενάχωρες καταστάσεις, πόσω μάλλον τώρα στους αλλοπρόσαλλους καιρούς που ζούμε.
Στη μακρά περίοδο απομόνωσης που όλοι έχουμε υποστεί οι «Γαμπροί για κλάματα» έρχονται με την ξεκάθαρη πρόθεση να προσφέρουν γενναιόδωρα γέλιο, χαρά και εκτόνωση.
Ο ευκατάστατος γαμπρός και εκκολαπτόμενος πολιτικός διαθέτει το «πακέτο» για έναν πετυχημένο γάμο και μια καλή ζωή κατά που πιστεύει η νύφη. Τι μπορεί να συμβεί στη διάρκεια μιας μέρας όταν θα βρεθούν στον ίδιο χώρο με τον γαμπρό και τη νύφη ο πρώην της, η μάνα της -που δεν θέλει με τίποτα αυτόν τον γάμο-, μια μακιγιέζ που κατά τα άλλα ήρθε για να κάνει τη δουλειά της, ο πατέρας του γαμπρού που καταφτάνει από το εξωτερικό και ο ανυπέρβλητος Αντρίκκος; Ίσως η μόνη που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, είναι η πολυμήχανη καμαριέρα του ξενοδοχείου.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Συγγραφέας: Μαρίνα Φραγκεσκίδου
Σκηνοθεσία: Έλενα Ευσταθίου
Σκηνικά: Πάρις Μανώλη
Ενδυματολόγος: Βασιλική Τρουλιώτη
Φωτισμός: Νικόλας Αρκαδίου
Φωτογραφίες: Χρίστος Τσεκούρας
Σχεδιασμός αφίσας: Γιώτα Ευθυμίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δάφνη Καρλέττη
Εκτέλεση παραγωγής: Πάνος Στρούθος
Παραγωγή: Purple Sparrow Productions
Παίζουν: Γιώργος Αναγιωτός, Εύρος Βασιλείου, Έλενα Ευσταθίου, Δένα Ιωάννου, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρία Παπακώστα, Μάριος Στυλιανού, Ελευθερία Ανδρέου.
Πρεμιέρα: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, θέατρο ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ, Λευκωσία, 20.30. Τηλ.: 70009411.
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (εκτός από 28/10) και Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων και εισιτήρια πατήστε εδώ: https://bit.ly/3zu6YSL
-
Αμφιθεάτρο ΠΑΣΥΔΥ
22 Οκτωβρίου - 24 Οκτωβρίου 2021
27 Οκτωβρίου 2021
29 Οκτωβρίου - 31 Οκτωβρίου 2021
05 Νοεμβρίου - 07 Νοεμβρίου 2021
12 Νοεμβρίου - 14 Νοεμβρίου 2021
Σχετικά
«Βρες τρόπους να καθυστερήσουμε τη νύχτα» με τους Σαλώμη Ιεροπούλου και Σάββα Σάββα επί σκηνής
Ποίηση που δεν λέγεται μόνο με λέξεις...
Σ’ εσάς που με ακούτε: Η παράσταση της Λούλας Αναγνωστάκη έκανε πρεμιέρα
Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η πρώτη παράσταση το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026
Ο τόπος εν οι άνθρωποι: Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια μνήμης, φαντασίας & συλλογικής ταυτότητας στα χωριά
Μια συνεργασία του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου με την Επιτροπή Πολιτισμού Ορεινών περιοχών Τροόδους και τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων.
Αυτή είναι η καλοκαιρινή παραγωγή 2026 του ΘΟΚ
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2026 τον Ίωνα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Η θεατρική παράσταση "Τούλα" στο ARTos House στη Λευκωσία
Το έργο Τούλα ακολουθεί την εξέλιξη της εικαστικού Τούλας Λιασή ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνη
15 θεατρικές παραστάσεις που κάνουν τον Φεβρουάριο τον πιο θεατρικό μήνα της χρονιάς
Από σύγχρονα ελληνικά έργα και διεθνείς επιτυχίες μέχρι πολιτικό θέατρο, κωμωδία και δυνατούς μονολόγους, η σκηνή της Κύπρου γεμίζει ιστορίες, φωνές και συγκινήσεις.
"Η κοιμωμένη του Χαλεπά" ζωντανεύει ξανά από το Θέατρο Ανεμώνα
Η παράσταση που συζητήθηκε πολύ, επιστρέφει, σε Σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου και με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο!
«Μιαν Βολάν…» σε κυπριακή διάλεκτο και πρωτότυπη μουσική
Θεατρική παράσταση, λαϊκή παράδοση-θρίλερ της Νίτσας Θαλασσινού
«Η αγάπη μόνο δεν αρκεί»
Είδαμε την παράσταση «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» σε σκηνοθεσία Ονησίφορου Ονησιφόρου από το Θέατρο Δέντρο
Η Nicosia For Art και το National Theatre Live παρουσιάζουν την κινηματογραφική προβολή της παράστασης “Dr. Strangelove” του Stanley Kubrick
Η παράσταση “Dr. Strangelove” θεωρείται μία από τις κορυφαίες κωμωδίες όλων των εποχών
"Δωδέκατη νύχτα" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στον ΘΟΚ - Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων
Παραστάσεις από 6 Φεβρουαρίου