Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

2 μοναδικά ξενοδοχεία σε περιμένουν για ονειρεμένες διακοπές

Δύο πολυτελή ξενοδοχεία, δίπλα στη θάλασσα,επιστρέφουν και ανακοίνωσαν ημερομηνίες

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2020

Οι φετινές μας διακοπές θα είναι πολυτελείς, άνετες και κυρίως εντυπωσιακές και θα έχουν και φέτος την υπογραφή των Ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus. 

Όσον αφορά μάλιστα το Four Seasons Hotel Limassol, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων της Κύπρου, ετοιμάζεται να επιστρέφει με νέα εικόνα μιας και έχει ολοκληρώσει σημαντικές αλλαγές, που έχουν αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τόσο την εικόνα όσο και τις παροχές του, ανοίγοντας ξανά με εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αίσθηση και λειτουργικότητα.
>> reopening Σάββατο 1η Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Colors Cafe επέστρεψε και μας εξυπηρετεί από τις 21 Μαΐου.

Από την άλλη, το Amathus Beach Hotel είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Το Amathus Βeach Ηotel ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Επίσης, υπάρχουν καλά μελετημένες διευκολύνσεις για οικογένειες. 
>>  reopening Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι το Limanaki Restaurant έχει ανοίξει τις πόρτες του, για να σερβίρει και πάλι τα πιο νόστιμα πιάτα του.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close