Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021
Για τον εορτασμό της 95ης επετείου του Winnie the Pooh (Γουίνι το αρκουδάκι) η Disney ένωσε τις δυνάμεις της με την Airbnb για να χτίσει το σπίτι του πρωταγωνιστή, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση.
Το «Bearbnb» χτίστηκε στο Ανατολικό Σάσεξ, στο δάσος Άσνταουν που ενέπνευσε το «Δάσος των Εκατό Στρεμμάτων» στο οποίο κατοικεί ο Winnie στα βιβλία του συγγραφέα Α. Α. Μιλν.
Ο εικονογράφος του «Winnie the Pooh», Κιμ Ρέιμοντ έχει επιμεληθεί «Bearbnb».

«Εικονογραφώ τον “Winnie the Pooh” εδώ και 30 χρόνια και συνεχίζω να εμπνέομαι από την κλασική διακόσμηση του Ε. Χ. Σέπαρντ (εικονογράφου των πρώτων τεσσάρων βιβλίων) και τις πιο πρόσφατες ιστορίες της Disney» είπε ο καλλιτέχνης.
«Το Bearbnb είναι μια μοναδική εμπειρία που ζωντανεύει τη γοητεία του Pooh για τους θαυμαστές, ενώ τιμά τις αυθεντικές περιπέτειες που ήταν τόσο σημαντικές για πολλούς ανθρώπους εδώ και 95 χρόνια» πρόσθεσε.

Το κατάλυμα, το οποίο πλαισιώνουν κορμοί δέντρων περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια, στα οποία ανεβαίνεις με σκάλα. Ο χώρος του καθιστικού είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία με σχέδια με τον Winnie και βάζα με μέλι.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στο δάσος και μπορούν να απολαύσουν γεύματα εμπνευσμένα από μέλι από την περιοχή.
Η Κάθριν Πάουελ υπεύθυνη φιλοξενίας της Airbnb, δήλωσε: «Ο Winnie-the-Pooh είναι ένα παιδικό κόσμημα που αγαπήθηκε από οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Φέτος, τα πρωτότυπα βιβλία γιορτάζουν την 95η επέτειό τους».
«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θυμηθούμε το κλασικό έργο του Μιλν. Ένα τέλειο μέρος για να μην κάνετε τίποτα. Όπως είπε ο Pooh, “το να μην κάνεις τίποτα συχνά είναι το καλύτερο πράγμα απ’ όλα”» πρόσθεσε.

Σχετικά
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες