Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5+1 υπέροχα beach bars σε Αγία Νάπα-Πρωταρά για να πας το 3ήμερο

Άνοιξαν και είναι έτοιμα να σε υποδεχθούν!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2020

Μπορεί αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να μην είναι ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει αυτό όμως δεν μας αποτρέπει από να μαζέψουμε την παρέα, να βάλουμε μαγιό και να πάμε σε ωραία στέκια δίπλα στη θάλασσα. Σε στέκια που θα μας σερβίρουν φανταστικά κοκτέιλ κάτω από τους ήχους της μουσικής που θα μας ξεσηκώνει. Γιατί αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι μικρές για αποδράσεις και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Sirena Bay
Το νοσταλγικό μπαράκι που σε ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 27 Μαΐου, έτοιμο να υποδεχθεί τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Μάλιστα, μας ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας, θα μπορεί να φιλοξενήσει (maximum) 153 άτομα, με τις ανάλογες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια. Μπαράκι με χρώμα και χαρακτήρα, θα σε εξυπηρετήσει απόλυτα, προσφέροντάς σου μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.Θα σε σερβίρει καφέ, κρύα ποτά και κοκτέιλ και θα σε χορτάσει με διάφορα σνακ και είδη σχάρας. Κι όλα αυτά σε ένα καταπράσινο σκηνικό που στήνεται ανάμεσα σε Περνέρα και Αγία Τριάδα. Σημείωσε ότι έφτιαξε ήδη και το πρόγραμμα με τα live!
(97776922) Πρωταράς.

Kaliva
Η Kaliva, κάθε καλοκαίρι, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά ξένων, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Αίσθηση κάνουν τα πάρτι που διοργανώνονται στο μπαρ με ξέφρενη μουσική, φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς. Bέβαια, φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, κι όπως και η διεύθυνση του μαγαζιού ανακοινώνει οι χώροι των εστιατορίων, ξαπλωστρών και lounge θα λειτουργούν καθημερινά, προσαρμοσμένοι με τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση.
(99954535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας.

Paradisos Beach Venue
Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας που έχει προορίζεται για να σου προσφέρει μια μοναδική, απόλυτα χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα κοκτέιλ και οι εξαιρετικές επιλογές των DJ συμπληρώνουν το παζλ μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας εδώ. Πλέον μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο πλήρως ανακαινισμένο sushi bar του μαζί με ναργιλέ.
(99470130) Αγία Νάπα

Nava Seaside
Το Nava Seaside ανακοίνωσε την επιστροφή του, στις 5 Ιουνίου. Το μαγαζί επιστρέφει λίγο διαφορετικό και εναρμονισμένο με όλες τις οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής. Ωστόσο γνωστοί DJs θα δίνουν το ρυθμό ενώ θα απολαμβάνεις μοναδικά κοκτέιλ, κλασικά αλλά και ιδιαίτερα ποτά, shisha και καλοφτιαγμένη ιαπωνική κουζίνα στο εστιατόριό του!
(22777744, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.
 

Isola Beach Bar
Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα. Και η ιδανική τοποθεσία για να τα ζήσεις όλα αυτά, είναι το Isola beach bar at Νissi Beach.Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου.Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
Ανοιχτό από τις 10:00-19:00, με κρατήσεις στο 99273056.

Αντάμωμα
Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το φετινό καλοκαίρι και πάρε την παρέα σου και επισκέψου του. Μάλιστα, το Antamoma Events Venue and Chill Out ανακοίνωσε ότι θα τηρηθούν πλήρως όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.
(23814000) Golden Coast Beach Hotel, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close