Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021
Το Nicosia Book Fest έρχεται και φέτος το φθινόπωρο, στις 9 και 10 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ακρόπολης.
Το αγαπημένο φεστιβάλ βιβλίου, που αποτελεί έναν πρωτοποριακό και μοναδικό θεσμό για την Κύπρο, στα πρότυπα διεθνών διοργανώσεων, πραγματοποιείται φέτος τον Οκτώβριο.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά και υπόσχεται δύο γεμάτες και ενδιαφέρουσες ημέρες. Στόχος του να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο φιλοαναγνωστικό κοινό και να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με το βιβλίο και τους δημιουργούς του, καθώς επίσης, να συμμετάσχουν στις διάφορες δράσεις γύρω από αυτό.
Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν πολύ ξεχωριστές συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.
Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών - Press and Information Office, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.
*απαραίτητη η προσκόμιση SAFEPASS
Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών.
-
Πάρκο Ακροπόλεως
09 Οκτωβρίου - 10 Οκτωβρίου 2021
Σχετικά

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας

Το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Συμμετοχή του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας THALASSA στον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!