8 συναυλίες και παραστάσεις που έχουμε να περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ (και ημερολογιακά), υδράργυρος ανεβαίνει σταδιακά, τα μπάνια θα αρχίσουν και η καθημερινότητα μας θα αρχίσει και πάλι να χαρακτηρίζεται από μια κανονικότητα.

Αυτό που λείπει από την πιο πάνω "εξίσωση" για να ολοκληρωθεί το καλοκαιρινό σκηνικό, είναι οι συναυλίες και οι παραστάσεις σε open air χώρους και θέατρα.

Όχι όμως για πολύ, αφού ένας από τους διοργανωτές εκδηλώσεων, η εταιρεία Papadopoulos Schinis μόλις μας ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει για το φετινό καλοκαίρι. Από την πετυχημένη παράσταση "Ράφτης Κυριών" με τον Γιάννη Μπέζο, μέχρι συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Διονύση Σαββόπουλο, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Μάριο Φραγκούλη κ.ά.

Δες αναλυτικά πιο κάτω: 

Αγαπητοί φίλοι,

ελπίζουμε ότι και φέτος ο πολιτισμός θα έχει τη θέση του στη ζωή μας. Ο οργανισμός μας προχωρά στον προγραμματισμό των πιο κάτω εκδηλώσεων. Περισσότερες πληροφορίες θα δωθούν στις επόμενες μέρες.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι:
1. Η θεατρική παράσταση «Ράφτης κυριών» με το Γιάννη Μπέζο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει και στην Πάφο τον Μάρτιο.

2. Συναυλία Γιάννη Κότσιρα – Ελευθερίας Αρβανιτάκη Νο2

3. Μουσικοχορευτική παράσταση «The Impossible Dream» με την «Διάσταση»

4. Συναυλία με το Διονύση Σαββόπουλο σε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

5. «100 Χρόνια Μελίνα Μερκούρη»
συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

6. «Προσοχή! Ο Φίλος δαγκώνει»
θεατρική παράσταση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

7. Συναυλίες Μάριου Φραγκούλη

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Αγροτικό Φεστιβάλ στις 11,12,13 Σεπτεμβρίου στο παραλιακό πάρκο στην επίχωση, στην μεγάλη αποβάθρα απέναντι από το Café Nero με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
16η Πορεία Europa Donna Κύπρου

Προσεχώς

Things to Do