Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2021
Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε όλοι να επιστρέψουμε στη (διαφορετική πλέον) ρουτίνα μας, και αν είσαι από αυτούς που θέλουν να απολαύσουν λίγες ακόμα μέρες διακοπών στην Κύπρο, σίγουρα μπήκες ήδη στη διαδικασία αναζήτησης διαμονής σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και χώρους που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.
Πιο κάτα σού προτείνουμε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, το Land of Dreams, με τα υπέροχα ξύλινα σπιτάκια στην Τριμίκλινη, όπου έχεις πολλά να δεις, να κάνεις και να απολαύσεις!
Το «The Land of Dreams» αποτελεί ίσως τον μοναδικό στο είδος του πολυχώρο που συνδυάζει τόσες πολλές εμπειρίες μαζί – γι’ αυτό και το 2016 βραβεύτηκε από την ΟΕΒ με το βραβείο καινοτομίας.
Αν επιλέξεις να μείνεις σε ένα από τα ξύλινα σπιτάκια, μια τυπική σου μέρα θα περιλαμβάνει τα εξής: Θα ψαρέψεις σε μια από τις δύο λίμνες που βρίσκονται στον χώρο, θα κάνεις περιπάτους μέσα στο περιβόλι, θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς αγναντεύοντας την εξαιρετική φύση.
Ανά περιόδους διοργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις για τους επισκέπτες.

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Αξίζει να σημειώσουμε πως η υδατοδεξαμενή που υπάρχει στον χώρο του «The Land of Dreams» δημιουργήθηκε το 2008 και είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική υδατοδεξαμένη (μικρός υδατοφράκτης) που υπάρχει στην Κύπρο, χωρητικότητας 7.000 κυβικών μέτρων. Η γεωργική έκταση περιλαμβάνει δέντρα όπως βερικοκιές, δαμασκηνιές, ροδακινιές κ.ά.
Στο «The Land of Dreams» θα συναντήσεις κυρίως οικογένειες με παιδιά, αλλά και άτομα που αγαπάνε τη φύση και τον αγροτικό τρόπο ζωής. Λόγω της παραγωγής χαβιαριού, θα δεις πολλές οικογένειες –και όχι μόνο– με καταγωγή από τη Ρωσία.

Τι θα φας
Η λίμνη, η οποία φιλοξενεί κυρίως πέστροφες, κυπρίνους και φυσικά τον περίφημο οξύρρυγχο, σε περιμένει για ψάρεμα. Εκεί, ό,τι ψαρέψεις μαγειρεύεται την ίδια ώρα και το δοκιμάζεις. Παράλληλα, στο «The Land of Dreams» θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς και το διάσημο κυπριακό χαβιάρι οξύρρυγχου που παράγεται εκεί από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, Ανδρέα Χριστοφή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, μπορείς να παρακολουθήσεις και masterclass για το πώς να φτιάξεις χαβιάρι με ψάρι της επιλογής σου, από τον ιδιοκτήτη, που ειδικεύεται σε αυτό.

ΚΟΣΤΟΣ: Ο χώρος διαθέτει ξύλινα σπιτάκια στα οποία μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει για μία ή περισσότερες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το «The Land of Dreams» διατηρεί το προφίλ του private vacation, οι κρατήσεις, το κόστος και το πρόγραμμα των διακοπών γίνονται έπειτα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και διαμορφώνονται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη.
ΙΝFO: Τριμίκλινη, τηλ. 99515497, www.thelandofdreamscy.com



Σχετικά
10 εμπειρίες στο εμβληματικό The Landmark Nicosia, που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις
Το Check in Cyprus έμεινε στο πιο πολυσυζητημένο ξενοδοχειακό opening της χρονιάς στην πρωτεύουσα και μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία του
ChatGPT: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του adult mode – Τι εξηγεί η OpenAI
Η OpenAI καθυστερεί την κυκλοφορία της λειτουργίας «adult mode» στο ChatGPT.
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2026 σύμφωνα με διεθνή έρευνα - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
Η λίστα βασίζεται σε έρευνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 24.000 κατοίκων πόλεων σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε αξιολόγηση ειδικών
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε ταξίδια σε υπέροχους ανοιξιάτικους προορισμούς, με €82
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε Παρίσι, Αθήνα, Μιλάνο και ελληνικά νησιά
Με τη Wizz Air μπορείς να "κλειδώσεις" τις τιμές πτήσεων για 12 μήνες
Το WIZZ MultiPass επιτρέπει στους επιβάτες να εξασφαλίσουν μια σταθερή μηνιαία τιμή πτήσης, ανεξάρτητα από την εποχικότητα ή τη ζήτηση της τελευταίας στιγμής.
Αυτά τα μέρη ανοίγουν για το κοινό με δωρεάν είσοδο για τη Διεθνή Ημέρα Δασών
Για τρεις ολόκληρες μέρες
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στην κορυφή της διεθνούς λίστας με τους κρυφούς παραδείσους
Με την αυθεντικότητά του και τις μοναδικές παραλίες του κυριαρχεί στις λίστες σε γνωστές ελβετικές και γερμανικές ιστοσελίδες
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (για 48 ώρες μόνο)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο
Instagram: Το top 10 των πιο "φωτογενών" γαμήλιων προορισμών στον κόσμο – 6η η Σαντορίνη
Η έρευνα της Destify Destination Weddings που βασίστηκε σε δεδομένα από το Instagram
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το Σάββατο – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Γεύση από Θεσσαλονίκη
Ένα τριήμερο ταξίδι σε μια πόλη που μυρίζει ιστορία, μπαχάρια και θάλασσα