News , Guide

Τώρα μπορείς να αγοράσεις φωτογραφίες των Prince, Kurt Cobain, Amy Winehouse

Kαι άλλων καλλιτεχνών για φιλανθρωπικό σκοπό

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2020

Φωτογραφίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής – συμπεριλαμβανομένων των Prince και David Bowie, καθώς και πολλών σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως η Nicki Minaj και η Lana Del Rey – πρόκειται να πουληθούν για να υποστηρίξουν όσους αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες λόγω κορωνοϊού.

Η πώληση διοργανώθηκε από την Julie Grahame και τη φωτογράφο Janette Beckman, η δουλειά της οποίας περιλαμβάνει αυθεντικές λήψεις από τη βρετανική punk σκηνή και τις αρχές της hip hop μουσικής.

Στην πώληση περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες των Amy Winehouse, Patti Smith, Kurt Cobain και Courtney Love, Nick Cave, Cardi B, Jay-Z και Kendrick Lamar. Δες την πλήρη επιλογή στον ιστότοπο της aCurator, όπου κάθε εκτύπωση θα είναι διαθέσιμη για 150 $ από τις 26 Μαΐου.

Το 100% των χρημάτων δωρεάς θα διατεθεί στο God’s Love We Deliver, μια φιλανθρωπική οργάνωση που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και παρέχει βοήθεια σε ευάλωτα άτομα εν μέσω πανδημίας του ιού covid-19.

«To God’s Love We Deliver και κάποιοι μάγειρες παρέχουμε στο σπίτι θρεπτικά, ιατρικά προσαρμοσμένα γεύματα για άτομα που είναι πολύ άρρωστα και δεν μπορούν να ψωνίσουν τα απαραίτητα ή να μαγειρέψουν», γράφει η δήλωση. «Το God’s Love We Deliver είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εξυπηρετεί άτομα που έχουν ανάγκη και τα παιδιά τους. Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν σε πελάτες και γεμάτες αγάπη. ”

Amy Winehouse, Λονδίνο, 2004 | Φωτογραφία: Jake Chessum, via aCurator

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close