Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα αγροτουριστικό σπίτι στο χωριό με πισίνα και θέα στο βουνό

Εδώ θα ζήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2020

Μπορεί η νέα μας κανονικότητα να απαιτεί να αποφεύγουμε τους πολυσύχναστους χώρους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε και λίγες διακοπές.

Ψάξαμε λοιπόν και σου βρήκαμε ένα αγροτουριστικό σπίτι σε περιοχή της Πάφου το οποίο θα σου παρέχει όλες τις ανέσεις για να περάσεις υπέροχα τις διακοπές σου.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή της Επισκοπής και ονομάζεται Piskopos Country House είναι κτισμένο σε μια ονειρεμένη περιόχη αφού βρίσκεται ανάμεσα μέσα σε έναν κήπο με εσπεριδοειδή δέντρα και λουλούδια.

Το κατάλυμα διαθέτει ιδιωτική πισίνα με μια φανταστική θέα προς το παραδοσιακό χωριό και στα βουνά του Τροόδους.

Το Piskopos Country House είναι διακοσμημένο σε ρομαντικό στιλ, με σιδερένια κρεβάτια και τοπικά χειροτεχνήματα, και περιλαμβάνει κουζίνα με τραπεζαρία, φούρνο και ψυγείο. Το σαλόνι διαθέτει καναπέ, δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD player.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, απολαμβάνοντας τη θέα στο καταπράσινο τοπίο. Παρέχονται εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου στον κήπο, καθώς και υπαίθριος χώρος τραπεζαρίας και καθιστικού.

Το δημοφιλές γήπεδο γκολφ της Τσάδας βρίσκεται 8χλμ. μακριά. Η Πάφος απέχει 12χλμ. και αρκετές παραλίες της Μεσογείου βρίσκονται σε ακτίνα 14 χιλιομέτρων. Στις εγκαταστάσεις διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close