Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021
H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique ταξιδεύουν ξανά σε Ελλάδα και Κύπρο και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!
Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια, όλα θα είναι εκεί και θα αποδίδονται με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης, που κάθε συναυλία της γίνεται μία λυτρωτική μουσική εμπειρία.
Και βέβαια εκεί θα είναι και οι Bogaz Musique, σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια και καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει, οι οποίοι μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.
Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου.
Επιθυμία της Ελένης Τσαλιγοπούλου επίσης είναι να μας συστήσει σε αυτή τη σειρά συναυλιών έναν νέο τραγουδοποιό, ο οποίος από την πρώτη ακρόαση τράβηξε την προσοχή της. Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, έχοντας ήδη στις αποσκευές του τον πρώτο δίσκο τουμε τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», είναι τραγουδοποιός που μας έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη στη λαϊκή κιθάρα, με το δικό του ξεχωριστό ύφος και ηχόχρωμα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με την παρέα της είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει με την φωνή της για δυο μοναδικές, φθινοπωρινές βραδιές!
>> Παρασκευή 17/9, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία
>> Σάββατο 18/9, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας
Προπώληση εισιτήριων: tickethour.com
Όροι Προπώλησης στο 75%
- Η είσοδος επιτρέπεται μόνον για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.
- Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.
-
Αμφιθέατρο Αρχ. Μακάριου Γ (Σχολή Τυφλών)
17 Σεπτεμβρίου 2021
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
18 Σεπτεμβρίου 2021
Σχετικά
Η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη βραδιά της Λεμεσού επιστρέφει!
H συνέχεια του απόλυτου Carnival Party, έρχεται στη Λεμεσό
Ο διεθνούς εμβέλειας μαέστρος και συνθέτης Nimrod Borenstein με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει υπό την διεύθυνσή του, την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του «Θρύλοι της Κύπρου».
Eurovision 2026: Το “Ferto” του Ακύλα ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!
Η πορεία του Ακύλα στο Sing for Greece 2026 αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική.
Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Αθήνα για συναυλία στο Release Athens 2026
Η εμφάνισή τους στην Αθήνα εντάσσεται στην περιοδεία Dreamworld The Greatest Hits Live, την πρώτη greatest hits περιοδεία της καριέρας τους
Eurovision 2026: Αυτός είναι ο τίτλος της κυπριακής συμμετοχής
Πρώτη παρουσίαση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2026 από το ΡΙΚ
Το Fengaros High επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και καλεί νέους τραγουδοποιούς, μουσικούς και συνθέτες
Tο Fengaros High δεν είναι απλώς μια συναυλία, αλλά ένα τετράμηνο πρόγραμμα καλλιτεχνικής ανάπτυξης
Kύπρος, Νησί των Θρύλων από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Ιστορίες που διαδραματίζονται στην Κύπρο και θρύλοι του νησιού εμπνέουν τα έργα του ξεχωριστού αυτού προγράμματος που θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης Βρετανός συνθέτης και μαέστρος Nimrod Borenstein
Ο Φεβρουάριος φέρνει 20 ενδιαφέρουσες συναυλίες
Ένα γεμάτο πρόγραμμα από ενδιαφέρουσες συναυλίες.
Παντελής Θαλασσινός, Κούλλης Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου σε μία δωρεάν συναυλία στη Λευκωσία
Στην πετειακή συναυλία «Αγάπη & Φως – 5 Χρόνια Μαζί» συμμετέχει και η Χορωδία του προγράμματος SymphoΠedia του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου
Aνακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία για τον Γιώργο Νταλάρα στην Κύπρο
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμπράττει ξανά με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, στην παράσταση "Τα Τραγούδια της Ζωής μου"
Θάνος Καλλίρης, Koza Mostra, Ευρυδίκη κ.ά. στη Λευκωσία
Η Παλαιά Ελιά παίζει δυνατά με live!