Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2021
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ».

Με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, αλλά και για να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους εξατομικευμένο πλάνο διατροφής παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, η Μαρίνα Θεοδώρου και η ομάδα της ποδηλάτησαν στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου με αφετηρία την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κεντρικό στη Λάρνακα.

Με σταθμούς σε δήμους και κοινότητες μετέφεραν τα μηνύματα και τις αξίες του υγιεινού τρόπου ζωής ενώ κατευθύνθηκαν προς την Επαρχία Λευκωσίας και τερμάτισαν στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ακρόπολης στη Λευκωσία. Προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους εξατομικευμένο πλάνο διατροφής θα δοθούν τα έσοδα από την πώληση φωσφορούχων περιβραχιονίων σχεδιασμένων για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο, τα οποία διατίθενται προς ένα ευρώ, από την 1η μέχρι και την 21η Ιουνίου 2021, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια.

Το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει ενέργειες και στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τη σημασία της τακτικής άσκησης, οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Μέσω του προγράμματος, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου και αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου θα συνεχιστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει από την Πάφο, θα καλύψει τις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και θα τερματίσει στη Λευκωσία.
Την ξεχωριστή αυτή δράση στηρίζει η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, με βασικό μήνυμα «Το καλύτερο μας!» «Το Καλύτερο στη διατροφή μας!», η οποία ταυτίζεται με το όραμα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την υγιεινή διατροφή και φροντίδα των παιδιών. Η εταιρεία υποδέχθηκε την ποδηλατική ομάδα στις εγκαταστάσεις της και πρόσφερε γαλατάκι στους αθλητές για περισσότερη ενέργεια.
Χορηγοί της ποδηλατικής διαδρομής είναι οι εταιρείες: Primetel, Unilever, Holland & Barrett, Landas Colour, ACS Courier και ASTRA CAR RENTAL.






Σχετικά
Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα δούμε το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο, την πανσέληνο του Ιουλίου - Η επόμενη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
Ανακάλυψε σπουδές διεθνούς επιπέδου και μοναδική φοιτητική ζωή στο Open Day του UCLan Cyprus
Μια ξεχωριστή Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα
Το νέο graffiti του νησιού θα το δεις στον Πρωταρά
Νέο έργο graffiti με θέμα τον θαλάσσιο βυθό κοσμεί τον Πρωταρά
H Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 6 υπέροχους προορισμούς (για 3 μέρες)
Με τιμές που αρχίζουν από €16.99
Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Λορέντζο Καριέρε, γιος της Ματούλας που έγινε γνωστός από το «Bar»
Ήταν μέλος του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και σύζυγος της Έλενας Κατραβά
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Στις παρυφές του Ακάμα, ένα πολυτελές θέρετρο συνδυάζει αυθεντική κυπριακή φιλοξενία και μοναδικές οικογενειακές εμπειρίες
Ένας οικογενειακός παράδεισος δίπλα στον Ακάμα
Aξέχαστες διακοπές, σε ένα θέρετρο που συνυάζει πολυτέλεια, άνεση και αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, δίπλα στη θάλασσα
Το θέρετρο συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και αυθεντική κυπριακή φιλοξενία.
Η Action ανακηρύχθηκε AGENCY OF THE YEAR για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Cyprus Digital Marketing Awards
Η Action απέσπασε 33 βραβεία και το Grand Award, φτάνοντας συνολικά τις 34 διακρίσεις
Undertone: Μία από τις πιο ατμοσφαιρικές ταινίες τρόμου της χρονιάς είναι διαθέσιμη τώρα στο Netflix
Η ταινία που έγινε τεράστια έκπληξη με μόλις 500.000 δολάρια budget
Μια Λαμπρή Γιορτή Γνώσης και Επιτυχιών: Η Τελετή Αποφοίτησης 2026 του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Η βραδιά κορυφώθηκε με την βράβευση των αποφοίτων που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και την αριστεία τους