Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2021
Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο νησί μας με “Κάτι Καινούριο, Κάτι Παλιό, Κάτι Αγαπημένο".
Κάνοντας τη δική της αναδροµή σε ένα ταξίδι παρέα µε τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, η Ευρυδίκη µας προσκαλεί να γίνουµε µια αγκαλιά, µέσα από πολύχρωµα τραγούδια που µας ταξιδεύουν στο χρόνο.
Έχοντας στις αποσκευές της δύο κιθάρες, λίγα κρουστά και συνοδοιπόρους τους πιο καλούς της φίλους, τον Κωστή Πυρένη, τον Χρήστο Βλάχο και τον Δηµήτρη Χωριανόπουλο, ξεκινούν το ταξίδι τους στις γειτονιές του κόσµου και κάνουν την πρώτη τους στάση στην Κύπρο στις 9 και 10 Ιουλίου.
Tραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Doors κ.α συναντούν διαχρονικά κοµµάτια των µεγάλων µας δηµιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοίζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.
Και όλα αυτά παρέα µε τα δικά της τραγούδια, αυτά που όλοι αγαπήσαµε, τραγουδήσαµε και χορέψαµε σε µία βραδιά που θα χαρίσει σε όλους αξέχαστες µουσικές στιγµές.
Ραντεβού στη Λευκωσία στις 9 Ιουλίου Πλατεία - Σκαλί Αγλαντζιάς (opening act Aλαλούμ) και στη Λεµεσό στις 10 Ιουλίου ΕΤΚΟ Οινοποιείο Χατζηπαύλου στις 21:00 (opening act Ελένα Σολέα, Αντώνης Γεωργίου, Σπύρος Χαραλάμπους).
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040)
Πληροφορίες: Λευκωσία στο 99059257 (RED) & Λεμεσός: 99300430 (Vinylio).
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
09 Ιουλίου 2021
Σχετικά


Στο εμβληματικό εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό
Μουσική σε ένα σκηνικό όπου η φύση, η πίστη και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά

Ετοιμάσου για μία μουσική διαδρομή στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μουσική γιορτή — με φίλους, οικογένεια ή απλώς ως λάτρεις της μουσικής και του καλοκαιριού.


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου