Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2021
Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ως επί το πλείστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Πέμπτη θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το πρωί της Πέμπτης δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ως επί το πλείστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που λαυτρευουν οι Ιταλοί solo travelers
Ποιό νησί πήρε την πρωτιά και γιατί


Αποθέωση για τους Green Day στο ΟΑΚΑ [ΒΙΝΤΕΟ]
Χιλιάδες θεατές στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα



NYX Hotel Thessaloniki: Η νέα δυναμική άφιξη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
Σύγχρονο ξενοδοχείο, με ξεχωριστή αισθητική και έντονη προσωπικότητα

Στους 41 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα – Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία με ισχυρούς ανέμους - Άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Η Ryanair θα μεγαλώσει τις διαστάσεις της χειραποσκευής για την καμπίνα
Το αντικείμενο θα πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον επιβάτη