Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Από χθες το βράδυ όλη η Λευκωσία τρώει τα θεϊκά burger των "Hangry Ghosts"

Μιλήσαμε με τον βραβευμένο σεφ Ανδρέα Ανδρέου και μάθαμε τα πάντα για το νέο pop up εστιατόριο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2020

Δεν είναι μόνο ένας σεφ... αλλά και πολλοί περισσότεροι, όπως και bartenders, και είναι όλοι τους λάτρεις της δημιουργίας, του πρωτοποριακού και της καινοτομίας. Ανήσυχα πνεύματα... αυτό είναι τα παιδιά πίσω από αυτήν τη "φάση" στη Λευκωσία, που άρχισε σαν ιδέα πολύ πριν από τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιούργησε ο κορωνοϊός! 

Ο λόγος για τους "Hangry Ghosts", τον Ανδρέα, τον Κωνσταντίνο, τον Διαμαντή, τον Ντίνο και τον Χριστόδουλο, τα burger και τους φίλους τους. Άνθρωποι, δοσμένοι στους γευστικούς τους κάλυκες, μίας και πίσω από τα ήδη δημοφιλή μαγαζιά τους, σηκώνουν τα μανίκια και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Μιλάμε βασικά για ένα εγχείρημα των ομάδων των εστιατορίων Rokoko και Tocayo και του μπαρ Lost + Found, οι οποίες αποφάσισαν να ενώσουν (για ακόμα μία φορά!) τις δυνάμεις τους με τον άκρως δημιουργικό σεφ Ανδρέα Ανδρέου και να κάνουν μαζί τα μαγικά τους, προχωρώντας στο επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, σε μία ομολογουμένως περίεργη περίοδο για την εστίαση! Από ό,τι όμως φαίνεται, ο σκοπός τους επετεύχθη και με το παραπάνω, μιας και από το πρώτο κιόλας βράδυ, τα burgers τους έγιναν ανάρπαστα (sold out)!

Οι "Hangry Ghosts" δανείζονται, λοιπόν, για λίγο την κουζίνα του Τοcayo, και στήνουν εκεί ένα pop up εστιατόριο, που εξυπηρετεί μόνο κατ'οίκον παραγγελίες, το οποίο μάλιστα θα λειτουργεί για όσο η καρνατίνα θα μας κρατά κλεισμένους στα σπίτια μας! 

Ο βραβευμένος ως Σεφ της Χρονιάς 2017 Ανδρέας Ανδρέου υλοποιεί το μενού, το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία του street food, και περιλαμβάνει προς το παρόν 2 λαχταριστά burger και τα ανάλογα συνοδευτικά του! Αυτό θα είναι το βασικό μενού, ενώ κάθε βδομάδα θα προστίθενται κι άλλες λαχταριστές επιλογές. 

Σημείωσε επίσης ότι όλα φτιάχνονται στο εστιατόριο. Η διαδικασία αρχίζει από νωρίς το πρωί, οπότε φτιάχνονται τα ψωμάκια (brionche buns), όλα φρέσκα καθημερινά, ενώ τα μπιφτέκια παρασκευάζονται με πολύ καλής ποιότητας αμερικανικό κρέας, επίσης αυθημερόν! Οι δε τιμές τους, είναι πέρα για πέρα λογικές! 

 

 

Η ιδέα και η εξέλιξη... 
Και μπορεί αυτό να κρατήσει μέχρι να ανοίξουν τα εστιατόρια, ωστόσο ο Σεφ Ανδρέας Ανδρέου μάς υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα (μέσα στη χρονιά), η πολύ νόστιμη ιδέα θα βρει και τη δική της "στέγη". Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε ο ίδιος, βρίσκονται σε αναζήτηση του ιδανικού χώρου, όπου θα φιλοξενηθεί ένα πρωτόγνωρο concept για τα δεδομένα του νησιού μας, ένα πολύ funky, casual, street food, και με πολύ φίνες γεύσεις, όλες φτιαγμένες επιτόπου.

Δώσε την παραγγελία σου μέσω του deliveryman, της Wolt και του Bolt Food (από τις 18.30 κάθε βράδυ).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close