Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το "Hangry Ghosts" είναι το νέο pop up εστιατόριο της πόλης

Τρία δημοφιλή στέκια της πόλης κι ένας (βραβευμένος) chef ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν το νέο τους εγχείρημα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2020

Η εστίαση βιώνει πλέον μία νέα πραγματικότητα! Τα πλείστα εστιατόρια παραμένουν κλειστά, ενώ αρκετά είναι αυτά που στράφηκαν στο delivery για να μη μας λείψει τίποτα. Κι ευτυχώς οι δημιουργικοί ιδιοκτήτες τους και οι σεφ δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. 

Εξάλλου, γνωρίζουν καλά ότι για να παραμείνουν στο "παιχνίδι", πρέπει να είναι ανοιχτοί στην προσαρμογή, στην εξέλιξη και την παραμονή στην κορυφή των τάσεων.

Κι αυτό από ό,τι φαίνεται ισχύει (πολύ) και σε αυτήν την περίπτωση. Στην περίπτωση του "Hangry Ghosts", για τη δημιουργία του οποίου ένωσαν τις δυνάμεις τους τρία διάσημα στέκια κι ένας άκρως δημιουργικός σεφ! 

Το κοσμοπολίτικο Tocayo, το cozy Lost + Found Drinkery, το νόστιμο Rokoko και ο βραβευμένος Chef Ανδρέας Ανδρέου, δημιούργησαν ένα νέο pop up restaurant, το οποίο (από τις 6.30 σήμερα το απόγευμα) μας προτείνει τα πιο ζουμερά μπιφτέκια στην πόλη!

Το μενού του περιλαμβάνει ένα cheese burger 200 gr, φτιαγμένο με American Angus βοδινά μπιφτέκια,σε ψωμάκι brionche, διπλό τυρί cheddar, ντομάτα, μαρούλι, τουρσί, chost sauce και σαλάτα coleslaw. 

 

Εναλλακτικά, μπορείς να παραγγείλεις το Asian Prawn Roll, με ψιλοκομμένες γαρίδες σε ψωμάκι brionche και truffle ginger mayo.

Και τα δύο, μπορούν να συνοδευτούν με σαλάτα, coleslaw και δύο ειδών πατάτες (curly potatoes και crunchy fries). Εννοείται ότι μπορείς να επιλέξεις και το ποτό σου! 

Δώσε την παραγγελία σου μέσω του deliveryman, της Wolt και του Bolt Food. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close