Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2013
Σε κάθε άκρη της γης όλοι οι άνθρωποι και ειδικά τα μικρά παιδιά, αγαπούν τα χριστουγεννιάτικα παζαράκια, με τους πάγκους γεμάτους κάθε λογής καλούδια, από στολίδια μέχρι πολύ ιδιαίτερα δώρα. Μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στο 'Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι' που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 7/12 και την Κυριακή 8/12 (από νωρίς το πρωί), στον πεζόδρομο έξω από το Παραδοσιακό Καφενείο ‘Μάλλον Γλυκύς’ στην περιοχή Παντοπωλείου (κοντά στην πλατεία Σαριπόλου) στη Λεμεσό. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία, ρούχα, σπιτικά γλυκά και εδέσματα και διαφορά άλλα αντικείμενα, συναντούν τα γιορτινά αρώματα που αναδύονται από το ζεστό κρασί και συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό, ιδανικό για βόλτα με την οικογένεια και τους φίλους σου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 99524481.
-
Μάλλον Γλυκύς Παραδοσιακό Καφενείο
07 Δεκεμβρίου - 08 Δεκεμβρίου 2013
Σχετικά

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας

Το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Συμμετοχή του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας THALASSA στον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!